Najnovije vesti
Zabava
OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA Darko završio sa nepoznatim devojkama, Ana ga jurila po hotelu

OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA Darko završio sa nepoznatim devojkama, Ana ga jurila po hotelu

Iako su se Darko Lazić i Ana Sević razveli još pre više od godinu dana, sada su isplivali razlozi razvoda. Bivši supružnici nikada nisu želeli da govore o tome šta se zapravo dogodilo, ali u pitanju je bilo to što se Darko provodio sa nepoznatim devojkama.

OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA Darko završio sa nepoznatim devojkama, Ana ga jurila hotelu Foto: G. Srdanov / RAS Srbija
OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA Darko završio sa nepoznatim devojkama, Ana ga jurila hotelu

Darko je svojevremeno, kako prenosi "Kurir", nastupao u jednom popularnom beogradskom hotelu na velikoj žurki koja je tada upriličena. Oko njega su tada bile brojne devojke, sa kojima je Darko potom završio u hotelskoj sobi.

- Darko je pevao od 19 do 23 časa, cirkao je alkohol sve vreme i bilo je ludo. Svi su se zezali, jeli, pili, tu su bile i devojke. U prizemlju je bilo veselje s muzikom, a na spratovima su bile sobe. Darko nas je zabavljao, a kad je završio posao, dali su mu jednu zgodnu crnku da ga "počaste", jer je super pevao. Posle 23 časa su njih dvoje otišli u sobu. On je bio skoro obeznanjen od alkohola - priča izvor za "Kurir" i dodaje da to veče pamti kao da je juče bilo zbog onoga što je usledilo kada je na žurku neočekivano upala Lazićeva tadašnja žena Ana Sević i napravila skandal!

- Sve je bilo super, ali smo se već svi pitali što Darko ne silazi iz sobe posle pet sati. U jednom momentu upala je Sevićka u hotel i počela da drami na sav glas gde je Darko. Bilo je jasno da joj je neko javio gde joj je muž i šta radi. Počela je da ga traži po hotelu i da pravi skandal, da viče kako zna da je tu, ali nije uspela da ga pronađe - kaže izvor i dodaje da je pevačica bila toliko besna da je čak trčala po spratovima.

- Ona je nekako napustila hotel nakon ubeđivanja s osobljem, a Darka smo potpuno pijanog jedva izneli iz sobe tek u četiri ujutru, kada je otključao vrata, i strpali ga pravo u automobil da ga vozimo kući - završava sagovornik.