NavMenu

Otvoren Capitol Park u Leskovcu - Uskoro i ritejl objekat u Zaječaru

Izvor: eKapija Petak, 10.05.2019. 12:12
Komentari
Podeli
Leskovac je u četvrtak 9. maja dobio svoj prvi moderan ritejl objekat - Capitol Park. Reč je o investiciji u koju su britanska Poseidon grupa i belgijski Mitiska REIM uložili 10 mil EUR, navodi se u saopštenju.

Ritejl park se nalazi u samom centru grada, blizu gusto naseljene stambene zone i ima izlaz na autoput E75.

- Poseidon Grupa prisutna je u Srbiji već više od decenije, a posle objekata u Šapcu, Somboru i Beogradu, otvoren je i Capitol Park u Leskovcu. Zadovoljstvo mi je da najavim i otvaranje još jednog našeg ritejl objekta u Zaječaru, nešto kasnije ovog meseca - rekao je direktor kompanije James Gunn.

Capitol Park u Leskovcu prostire se na površini od 16.500 m2, sa 6.500 kvadrata prodajnog prostora. U okviru ritejl parka poslovaće poznati domaći i svetski brendovi kao što su Deichmann, Exclusive exchange, Gigatron, Intersport, Koton, LC Waikiki, Lilly, Maxi hypermarket, Moka café, N Sport, Nefa, Opposite shoes, Pertini, Sinsay, Telenor and Top Shop.

Otvaranju Capitol Parka prisustvovao je i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je izrazio zadovoljstvo zbog ove investicije koja je otvorila i nova radna mesta za brojne Leskovčane.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.