KONFERENCIJA TEDxUšće: Prijavite se i saznajte tajne uspeha u Srbiji
Foto: Promo

KONFERENCIJA TEDxUšće: Prijavite se i saznajte tajne uspeha u Srbiji

Edukacija -

TEDxUšće konferencija održaće se 19. maja u šoping centru Ušće. Tim povodom možete poslušati najinspirativnije govornike iz našeg okruženja, zatim saznati kako se dolazi do uspeha u Srbiji i šta to zapravo znači.

Na ovogodišnjem TEDx-u imamo neverovatne govornike, ljude koji su pokretači. Istaknuti govornik je Ivan Ivanović, voditelj emisije “Veče sa Ivanovom Ivanovićem", koji će govoriti o kvalitetu kao idealu. Tu je i Vesna Nestorović Coka, slepa novinarka, koja je živ dokaz da je sve moguće kada postoji želja. Govoriće se i o ljubavi i univerzumu, o evoluciji i tehnologiji, o precima i budućnosti. Ovo su samo neke od zanimljivih tema koje ćemo čuti na ovogodišnjoj konferenciji.

foto: Promo

Najveća prepreka koju imamo za uspeh, bilo gde pa i u Srbiji, smo mi sami. Kako bismo ostvarili svoje želje i ciljeve, potrebno je da menjamo naš um. Naš čuveni LP DUO, Sonja i Andrija, pričaće nam o tome kako su u Srbiji napravili nešto što nema nigde u svetu: kvantni klavir. Kulturološki nam je ostalo da hranom lečimo emocije, nutricionista Zvezdana Ljubenković će nam pričati o ovoj temi. Psiholog Hana Stamatović će govoriti o moći koja nam dolazi iz tela.

CIlj TEDxUšće konferencije jeste da mlade podstakne da promene sebe kako bi menjali okruženje.

Inače, TED je skraćenica od reči Technology, Entertainment, Design (tehnologija, zabava i dizajn). Prva konferencija održana je 1984. godine u Kaliforniji. Na TED-ovim konferencijama govorili su i osnivač Microsofta Bil Gejts, Stiv Džobs, bivši britanski premijer Gordon Braun i drugi. TED je vremenom postao oslonac za ideje koje menjaju svet kroz različite inicijative.

Prijave se vrše linku https://tedxusce.com/prijava/. Rok za prijavu je 12. maj, a broj mesta je ograničen!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track