Lazar Pavlović je nova Partizanova ''desetka'' - Šta je prethodilo neočekivanom debiju?

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.05.2019.
11:27
Izvor: Beta

Mladi fudbaler Partizana Lazar Pavlović rekao je danas da je srećan zbog debija za prvi tim crno-belih, protiv Radničkog u polufinalu Kupa Srbije.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Mladi fudbaler Partizana Lazar Pavlović rekao je danas da je srećan zbog debija za prvi tim crno-belih, protiv Radničkog u polufinalu Kupa Srbije.

Pavlović je debitovao sinoć, u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša posle koje su se crno-beli plasirali u finale.

Pavlović je 2001. godište, a sa prvim timom trenirao je zimus na pripremama.

"Pre tri nedelje sam zvanično priključen prvom timu i od tada treniram sa njima. Imao sam sreću da većinu igrača poznajem, jer sam sa trojicom svojih drugova imao čast da ih upoznam još u januaru na Teleoptiku.

I tada i sada su me sjajno prihvatili, tako da mi je sve bilo mnogo lakše, a posebno što sam tada uvideo šta znači seniorski fudbal i šta se od igrača traži", rekao je Pavlović za klupski sajt.

"Čak ni ja nisam znao da ću biti među 18 i krenuti na put, a kamoli da ću biti starter. Bio sam zaista iznenađen, ali nije bilo negativne treme, već samo želja da utakmica što pre počne.

Kada me je trener pitao da li sam spreman, odgovorio sam odmah da jesam.

I zaista sam i bio. Taj osećaj se ne može opisati osim rečju – fenomenalno. Prvo sam javio svojoj porodici, a onda se javila mala pozitivna trema i želja da što pre izađem na teren. Ovo je ostvarenje mog sna", naveo je Pavlović.

On je rekao da nema rituale pred utakmicu i naveo da su svi igrači verovali da mogu da prođu u finale.

"Ta želja, vera i kolektivni duh su nas doveli dovde", dodao je Pavlović.

Upitan kako će provesti slobodan dan, Pavlović je odgovorio da će biti sa porodicom, sa kojom će proslaviti debi i ulazak u finale Kupa.

Partizan brani trofej a u finalu će 23. maja igrati protiv Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke