Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

AMSTERDAM SE TRESAO: "TADIĆ IS ON FIRE"! Luda proslava Ajaksove titule, Srbin bacio HILJADE NAVIJAČA U TRANS! /VIDEO/

A. B. - Vest objavljena: 18:04 - 16.05.2019

Dušan Tadić je sa Ajaksom nakon pehara Kupa Holandije, osvojio i titulu prvaka, te doneo 34. domaći trofej "kopljanicima" u sezoni za pamćenje.

Dušan Tadić je sa Ajaksom nakon pehara Kupa Holandije, osvojio i titulu prvaka, te doneo 34. domaći trofej "kopljanicima" u sezoni za pamćenje.

Naš virtuoz je od prvog minuta na terenu kupio simpatije navijača koji su uživali u majstorijama kojima je kraj došao na meču sa De Grafšapom uz dva gola i ukupnog broja od 28 uz 13 asistencija, čime je postao najbolji strelac Eredivizije.

Foto: Stare Slike

Sa tribina se nadaju da će ostati i naredne takmičarske godine kao predvodnik ekipe Erika Ten Haga koji mu je dao puno poverenje u ruke, a ovaj to iskoristio na maestralan način.

Foto: Stare Slike

U Amsterdamu je četvrtak bio rezervisan za proslavu titule od ranih jutarnjih sati, a nastavila se na jednom od trgova u prestonici Holandije, pa je tom prilikom desetine hiljada navijača uzvikivalo ime Dušana Tadića.

Foto: Stare Slike

Uz to, ispevana je legendarna pesma "Dušan is on fire, your defense is terrified", poznata još od Evropskog prvenstva 2016. godine i navijača Severne Irske koji su veličali centarfora Vila Grigsa.

Foto: Stare Slike

Čak je i Aleksandar Mitrović od navijača Njukasla i Fulama dobio "Mitro's on fire", a sada Tadić.

Foto: Stare Slike

Srpski ofanzivni vezista je uživao na bini gde je uz podršku saigrača, trenera i navijača imao pravi šou i verovatno najuzbudljiviji dan od kada je stigao u Amsterdam.

(A. B.)

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Sportal.rs
14 56
Bundesliga

14:56 - 15.04.2024

video Beogradsko proročanstvo Žozea Murinja o Ćabiju Alonsu se obistinilo

Ćabi Alonso rešio je da se etablira kao jedan od najboljih evropskih trenera, napravio je gigantske korake na kojima mogu da mu pozavide mnoge kolege. Ako je neko znao da "namiriše" potencijal, to je Žoze Murinjo. Štaviše, on je čak u Beogradu 2019. godine imao proročanstvo o treneru koji će pomerati granice.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)