Stanija iznela detalje afere sa Gojkom Kačarem: Kad Ena Popov čuje šta je rekla, neće joj biti dobro! (VIDEO)

Stanija je potom pričala i o negativnim porukama, tačnije komentarima koje joj je navodno pisala Ena

  • 13

Stanija Dobrojević (34) je u razgovoru sa Marijanom Zonjić otkrila da je nekada jako teško ponosila loše komentare o sebi.

Ona je rekla kako joj je Ena Popov (32) indirektno slala negativne poruke, tačnije ostavljala komentare na tekstovima o njoj. Podsetimo, u tom periodu su fudbaler Gojko Kačar i Ena Popov bili u vezi, a Stanija je navodno bila razlog zbog kojeg je par raskinuo.

- "Ku*vo, striptizeto..." Tad se prvi put pojavilo... Ne znam da li je to bila afera sa Kačarom, tad su se prvi put pojavili komentari. I onda su mi novinari rekli "ma hajde opusti se, to sve piše Ena Popov." To je, kao, neko ko te hejtuje, sedi i krije se iza imena - tako su me oni tešili,. Moguće da su ljudi pisali, ali ja sam tad bila anonimna devojka, mene niko nije znao. Ok, uhvatili nas paparaci, i onda sve najgore o meni. Šta, ja sam devojka, završila fakultet, otišla u Ameriku. Posle toga sam se slikala gola za "Plejboj". Posle oguglaš... Shvatila sam da sam ja tu za komentarisanje, i treba da bude i pozitivno i negativno. Bez hejtera ne bi bilo to to! - ispričala je Stanija.

Pogledajte razgovor Stanije i Marijane na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    27. maj 2019 | 12:10

    Ajde Standza ti tvoj fakultet,jesi li ti jedina koja imas fakultet, sta se onda smucas po rijalitima radi nesto drugo ako znas?

  • Ja

    27. maj 2019 | 12:17

    Mucenica iskompleksirana. Namestili joj pobedu sinoć na fejsu da se ne rokne. Niko je ne primećuje.

  • Istina

    27. maj 2019 | 12:31

    Stano ti ne prezas ni od cega da bi bila u eteru. Pazi sve dodje na naplatu. I taj tvoj ekonomski fakultet, pa ni tablicu mnozenja nisi naucila, kako li si fakultet zavrsila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA