Ena Popov se suprotstavila Miljani nakon njenih tvrdnji da su se dopisivale: Ne poznajem tu devojku, to su budalaštine!

Dok Miljana tvrdi jedno u Zadruzi, Ena kaže da to nema veze sa istinom

  • 11

Nekadašnja devojka Marka Miljkovića, Novosađanka Ena Popov, na tvrdnje Miljane Kulić kako su se njih dve dopisivale i pričale o navodnom Markovom nasilju nad njom, tvrdi da to nije tačno.

Podsetimo, situacija u Zadruzi u utorak kasno u noć bila je sledeća:

- Je l' ti znaš da je pisalo u novinama da je on onu Enu tukao? - pitala je Zorica pre dve večeri Miljanu, misleći na Enu, sa kojom je Marko bio u vezi u Velikom Bratu 2006. godine.

- Ena mi je pričala! Ena se dopisivala sa mnom posle Zadruge 1! Čestitala mi je sina i tad mi je sve ispričala, dopisivale smo se na Instagramu - izjavila  je Miljana.

Miljana Kulic, Zorica Markovic Miljana je ispričala Zorici kako se dopisivala sa Enom / Printskrin: TV Pink

I dok Miljana priča kako su se njih dve ispričale putem društvenih mreža, Ena tvrdi da Miljanu čak i ne poznaje, kao ni ostale aktere Zadruge.

- Ja tu devojku ne poznajem i nikada se nisam dopisivala sa njom, to su budalaštine. Sve što je izjavljeno apsolutna je neistina. Ja ne poznajem te ljude, oni mogu da pričaju šta god oni žele, to je njihovo pravo, ja nisam deo toga - izjavila je Ena.

Ena Popov i Marko Miljković Ena Popov i Marko Miljković u Velikom Bratu 2006. godine, kada su bili u vezi / Printskrin: TV B92

VIDOE: Drsko odgovaranje Miljane Kulić Zorici Brunclik na Zadrugoviziji

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • True

    30. maj 2019 | 08:55

    Ko jos Miljani veruje ista sto prica. Devojka je rekla da je bila u vezi sa Sasom Kovacevicem. Mislim stvarno... Mada posto je u pitanju Marko a samim tim i Luna mnogo njih ce se praviti da veruje Miljani. Mrznja prema Luni pomera granice zdravog razuma i logicnog razmisljanja.

  • M.

    30. maj 2019 | 10:00

    Ispasce da se ova Miljana i sa Trampom dopisivala😂😂😂

  • Macamaca

    30. maj 2019 | 10:23

    Marko je toliko hladan tip da u svađi zavuče i okrene se, ode, pa se onaj drugi pusi. Ne verujte alapacama ništa. Postoji li veća alapaca u Zadruzi od Milijane, njene mame, Zorice i Miće. Mada, ni Miću ne možemo nazvati tako, on je alapacenko i psovac prve vrste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA