Premijera predstave "Lepota je u svesti posmatrača"
Eho Odiseja
Premijera predstave

Eho Odiseja

Premijera predstave "Lepota je u svesti posmatrača", Foto: Eho Odiseja

TEATAR NOVE EPOHE je novi muzičko - dramski koncept "Eho Teatra" koji objedinjuje pozorišne komade, operski koncert klasične muzike i filmsku projekciju.

Premijeru nove predstave "Lepota je u svesti posmatrača" izvodi „Eho odiseja“ - ansambl glumaca, pijanista, violinista i solo pevača u utorak u Ustanovi kulture Vlada Divljan u 20.00 sati.

- Kako je izgledalo sletanje na Mesec, privatni rat Alberta i Mileve Ajnštajn, Nikole Tesle i njegovog oca Milutina, da li je moguće videti i čuti uživo legendu Elvisa Preslija? Jesmo li sami tvorci svoje sudbine ili je predodređena? Nov pogled na čuvenu dilemu da li je Zemlja lopta ili ravna ploča? Sve to moći ćete da vidite prikazano na duhovit i multimedijalan način, na premijeri nove predstave - kaže Goran Potkonjak, reditelj i scenarista ovog projekta. Cena karte je 700,00 dinara. "Eho odiseja" je ansambal koji ove godine beleži i jubilej, deset godina postojanja.

Premijera predstave za decu i odrasle

Goran Potkonjak

Premijera predstave za decu i odrasle , Foto: Goran Potkonjak

Druga premijera "Najveća tajna"

"Eho odiseja" u subotu 23. juna na istom mestu, u 12 sati, premijerno prikazuje bajku za decu i odrasle pod naslovom "Najveća tajna" koja govori o univerzalnim temama koje menjaju pogled na život onoga časa kada pomislimo na njih. Avanture kroz koje prolaze glavni junaci su zapravo snovi, koji nam ukazuju na probleme koje treba da rešimo da bi nam život bio ispunjeniji i kvalitetniji. U potrazi za čarobnjakom koji će izreći najveću tajnu čovekove sreće, dva prijatelja se sureću sa situacijama koje će mladi gledaoci prepoznati na sebi razumljiv način, dok će odrasli shvatiti analogije sa njihovim pogledima na život. Ulaz slobodan.