Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Selo Jelašnica, ul. Rimski put br. 4
Curenje na priključnoj vezi u ulici Rimski put br. 4, u selu Jelašnica. Nastavlja se ručni iskop od prethodnog dana i moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu sela Jelašnica, u ulici Rimski put.

Ulica Кnjaževačka br. 77
Voda na površini, kapa servisnog ventila se vidi ali je nema šipka, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Кnjaževačke, (korisnici u okolini mesta izvođenja radova).

Ulica Radoja Dakića br. 17
Voda curi jer ne zatvara prvi ventil, potreban je iskop u ulici Radoja Dakića br. 17. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Radoja Dakića.

Naselje Brzi Brod, ul. Ljubomira Nedeljkovića br. 25
Voda curi jer ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje u ulici Ljubomira Nedeljkovića br. 25, u naselju Brzi Brod. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati za korisnike u ulici Ljubomira Nedeljkovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com