PRE 13 GODINA IMAO JE PRVI S*KS U VB! OVO SU SVE ŽENE MARKA MILJKOVIĆA! Od Ene Popov, Dee Tošić, trudne Aleksandre i Lune Đogani, a malo ko zna da je bio i sa NJOM! (VIDEO +18)
Foto: Pritnscreen/Instagram

RIJALITI ZAVODNIK

PRE 13 GODINA IMAO JE PRVI S*KS U VB! OVO SU SVE ŽENE MARKA MILJKOVIĆA! Od Ene Popov, Dee Tošić, trudne Aleksandre i Lune Đogani, a malo ko zna da je bio i sa NJOM! (VIDEO +18)

Stars -

Di-džej iz Brusa Marko Miljković, koji je zauzeo drugo mesto u Zadruzi 2, široj publici postao poznat kao veliki rijaliti zavodnik.

U rijalitiju "Veliki brat" započeo je vezu sa Enom Popov i te 2006. godine njih dvoje su imali prvi seks u domaćim rijalitijima. Međutim, njihova veza posle Velikog brata, iako su zajedno vodili jednu muzičku emisiju, nije dugo potrajala. Ena je danas srećno udata i postala je majka i pevačica.

Posle Ene, Marko je nestao sa srpske scene, radio je u brojnim klubovima po Evropi da bi 2012. ušao u rijaliti sa tadašnjom devojkom Deom Tošić, manekenkom i misicom.

foto: Pritnscreen

Pokazao je vrlo temperamentnu narav i ostao je upamćen po čestim izlivima ljubomore, te su Marko i Dea raskinuli upravo u realitiju.

#esvedramagic ?

Објава коју дели Dea Tosic (@dea_tosh) дана

Tokom rijalitija Zadruga spomenuta je bila Markova bivša devojka Aleksandra, kao i da postoji mogućnost da je ona trudna i da nosi njegovo dete. Tu je demantovala sama Aleksandra koja je na Instagramu napisala da Marko nema veze sa njenom trudnoćom.

Marko su dovodili u vezu i sa nekim poznatim i javnosti manje poznatim devojkama, te se jedno vreme spekulisalo da je u romansi sa pevačicom Milicom Majstorović iz "Operacije trijumf".

foto: Printscreen YT

Da je Marko veliki zavodnik, ali i ženskaroš, potvrdili su i neki natpisi u štampi, po kojima je on odlučio da uđe u „Zadrugu“, i to kako bi se spasao od jednog opasnog momka iz Švajcarske, a sa čijom je suprugom imao aferu dok je u toj zemlji radio kao DJ.

U Zadruzi Marko se muvao sa Doroteom i Majom Marković. U jednom trenutku su sve troje našlu pod istom jorganom.

Sa Lunom Đogani, za koju je već u prvoj Zadruzi rekao da mu se sviđa, bio je u romantičnoj vezi tokom Zadruge 3. Nisu krili svoje strasti pred kamerama, ali su raskinuli samo dan pred finale, što je Luna vreoma teško podnela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja