Пригревичко Братство 1946 појачало редове: Зечевић право појачање

Као што је и најављивано, редови пригревачког фудбалског српсколигаша полако се попуњавају.
Prigrevica
Фото: Стручни штаб Пригревчана, фото: Приватна архива

Верност са Братством 1946 склопили су Обрен Чучковић и Драган Марков (Хајдук Кула), Немања Станојев и Немања Крагуљац (Бечеј), Петар Томашић (ЧСК Челарево), Светозар Боројевић (Слога Темерин) и Марко Зечевић (Црвена звезда Нови Сад).

Листа појачања није закључена, јер се у току наредна два до три дана очекује долазак и осталих који ће покушати да се наметну стручном штабу у саставу Милан Митровић и помоћници Живота Гавриловић и Слободан Цветићанин. Неизбежно је питање хоће ли екипа бити јача у односу на предходне сезоне и да ли придошлице имају довољно квалитета да бране боје екипе која је последњих година у самом врху српсколигашког фудбала. Одговор ће уследити врло брзо, јер чим се екипа формира знаће се колики су домети овог састава, а вероватно је да ће и контролни сусрети открити врлине и евентуалне мане сваког појединца.

Оно што се сада са сигурношћу може тврдити јесте чињеница да ће конкуренција за свако место у тиму бити жестока, као и податак да је Зечевић искусан и веома опасан нападач, који иза себе има на десетине утакмица у којима се требало доказивати и сасвим је извесно да ће његови квалитет и искуство добро доћи.

Ј. Бањац

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести