PREINAČENA PRESUDA: Silovao sina, dobio osam godina

Lj. T.

13. 08. 2019. u 20:07

Apelacioni sud u Nišu preinačio presudu zaječarskih kolega i B. V. (46) iz okoline Knjaževca povećao kaznu sa pet na osam godina zatvora zbog produženog dela obljube nad detetom

ПРЕИНАЧЕНА ПРЕСУДА: Силовао сина, добио осам година

Foto Lj.T.

APELACIONI sud u Nišu preinačio je presudu Višeg suda u Zaječaru i, umesto prvobitnih pet, izrekao je pravosnažnu i izvršnu kaznu od osam godina zatvora za B. V. (46), iz okoline Knjaževca, zbog produženog krivičnog dela obljube nad detetom.

On je oglašen krivim jer je Apelacioni sud ustanovio da je od 2015. kada je dečak imao samo 11 godina, svog sina obljubio u kupatilu porodične kuće. Zlostavljanje se nastavilo i naredne dve godine, kada je otac primorao sina da ga oralno zadovolji, nakon čega je dečak pokušao da sebi presudi nožem.

Viši sud je, najpre, doneo prvostepenu presudu protiv B. V. od pet godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

ВИД

13.08.2019. 20:25

За ово мора бити изречена смртна казна али пошто је она укинута овакве ствари изискују да се ова врста казне промптно уведе. Не знам какве олакашавјуће околности су нашле судије, када су досудиле овом сотони "оцу" овако благу казну и то доводи под сумњу и морални лик тих судија. Унапред знам да овај текст нећете објавити, с обзиром на моралну декаденцију нашег друштва али се ипак надам да ће ово неко прочитати...!

Zoran

13.08.2019. 20:28

Smešne presude i jedna i druga. Žrtva će da pati i da se leči doživotno. Za počinioca samo doživotan zatvor bez prava na pomilovanje. To bi trebalo da bude jedina presuda za svako dokazano silovanje. To je najgnusniji i najopakiji čin od koga se žrtve ne oporave.

Deda Gedza

13.08.2019. 21:36

@ - Ooooo,Gospode boze, imali te na nebesima ??? Koji je to zlotvor da svoje rodjeno dete siluje,to ni zivotinje ne rade a ne covek !!! Presuda 5, pa 8 godina!!! Kakvi bre osam, obavezna hirurska kastracija i dozivotno u bajbokani!!!

realist.

13.08.2019. 22:03

Dozivotna robija bi bila korrekt a da bi se drugi pedofili i smrdljive idiote Koji su nemilosrdni protiv dece.