');
Najnovije vesti
Blic Vesti Svet

Vozač autobusa u Hrvatskoj kasnio četiri sata, a onda šikanirao, vređao i maltretirao putnike, putnica SVE SNIMILA (VIDEO)

Neprofesionalnost jednog vozača autobusa, a na momente i velika doza bahatosti u vidu paljenja cigarete u toku vožnje, ostavila je sve putnike u šoku. Naime, nakon što je stigao sa pola sata zakašnjenja, on je putnike vređao nazivajući ih pogrdnim imenima, jednu putnicu je čak i udario po nozi, a sve je kulminiralo kada je tokom upravljanja zapalio cigaretu. Kako se navodi, reč je o autobusu firme "Čazmatrans" na liniji Zadar - Dubrovnik.

Neimenovana putnica je sve to snimila i video snimak je poslala portalu "Indeks", kojem je dala i izjavu o neprijatnoj vožnji. Ona je navela kako je autobus kasnio gotovo četiri sata, kao i da je prodato duplo više karata nešto što je bilo mesta, zbog čega su putnici stajali između sedišta, kao i na stepenicama, gde je i ona sama bila.

Prema njenim rečima, pored toga što je bila katastrofalna gužva, vozač je bio neljubazan prema putnicima, a nju je lično i udario po nozi terajući je da se pomeri, kao i da je sve vreme tokom puta konzumirao cigarete.

Novinari portala "Indeks" su pokušali da stupe u kontakt i sa autoprevoznikom "Čazmatrans", ali još nisu dobili odgovor ove firme čiji autobusi saobraćaju i po Srbiji.