Vesti

Opel najavio novi, misteriozni model za Frankfurt!

Tizer fotografija

Opel najavio novi model
1.42KPregleda

Opel je nedavno najavio nekoliko svetskih premijera za Sajam automobila u Frankfurtu. Među njima su i premijere modela Astra, Corsa, Grandland X Hybrid4 i Zafira Life.

Opel najavio novi model

Međutim, po svemu sudeći, nemački brend koji je u vlasništvu PSA grupacije ima još nešto „u svom rukavu“. Naime, Opel je na svom zvaničnom twitter profilu podelio misterioznu tizer fotografiju. Još uvek nema nikakvih detalja o misterioznom modelu. Ipak, sugerisano je da on ima elektečini pogonski sklop. U opisu fotografije stoji „još uvek moramo da krijemo svoju elektrifikovanu tajnu“.  

Priznajemo, nema baš puno informacija. Međutim, čini nam se da će ovaj model zapravo biti koncept s obzirom da ima jedinstvene pneumatike sa žutim detaljima. To jeste mali detalj, ali je nemački brend na konceptu Opel GT koji je deobitovao na Sajmu automobila u Ženevi montirao pneumatike sa crvenim detaljima.

Slična stvar je zabeležena i na GT X Experimental konceptu od prošle godine. Kada je on predstavljen rečeno je da „predstavlja uvid u to kako će izgledati automobili tog brenda sredinom sledeće decenije“.

U svakom slučaju, više informacija će biti poznato nakon konferencije za medije nemačkog proizvođača, koja je zakazana za 10. septembar.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery