SUDAR TRI VOZILA NA IBARSKOJ: Poginuo vozač opela
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

NESREĆA

SUDAR TRI VOZILA NA IBARSKOJ: Poginuo vozač opela

Crna Hronika -

Vozač „opel astre“ nastradao je na mestu, dok je vozač kombija prevezen u Urgentni centar u Beogradu i, prema dosadašnjim informacijama, nije životno ugrožen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče rano ujutru dogodila na Ibarskoj magistrali u Ćelijama kod Lajkovca poginuo je Milojko S. (41) iz Mionice.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada je Milojko, koji je bio za volanom „opel astre“ i kretao se ka Beogradu, iz zasad neutvrđenih razloga naglo prešao u levu kolovoznu traku i najpre zakačio bočnu stranu kamionske prikolice, a potom udario direktno u kombi. Kamion i kombi kretali su se u smeru ka Čačku, a na mestu gde je automobil prešao u suprotan smer nalazi se puna linija, što znači da je preticanje zabranjeno.

- Vozač „opel astre“ nastradao je na mestu, dok je vozač kombija prevezen u Urgentni centar u Beogradu i, prema dosadašnjim informacijama, nije životno ugrožen - kaže naš izvor.

Policija je na mestu tragedije obavila uviđaj, nakon kojeg će se znati sve okolnosti nesreće. Saobraćaj je na tom delu puta neko vreme bio u prekidu, ali je nakon uviđaja ponovo normalizovan.

Kurir.rs/S. S. Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track