Ева Браун свира хуманитарни концерт у УК Влада Дивљан

БЕОГРАД: Алтернативни поп бенд "Ева Браун" одржаће хуманитарни концерт "Неко као ти..."21. септембра у Установи културе "Влада Дивљан" .
e
Фото: Youtube Printscreen

Специјални гости на концерту биће састави "Артан Лили" и Magic Bush.

Пре две године Ева Браун је уз помоћ бројних пријатеља одржала распродат хуманитарни концерт у Дому омладине Београда.

Том приликом прикупљено је 938.076 динара који су утрошени за унапређење неге и лечења оболелих од Дишенове мишићне дистрофије.

Улазнице су доступне на билетарници ЦЗК "Влада Дивљан" и у Фелиx Схопу (ТЦ Сремска) по цени од 1.000 динара.

Хуманитарни концерт под називом ,,Неко као ти..." под покритељством ДМД Србија организује се у циљу прикупљања средстава за унапређење неге и лечења оболелих од Дишенове мишићне дистрофије.

Дишенова мишићна дистрофија је једна од најчешћих ретких неуромишићних болести од које искључиво болују дечаци, карактеристика ове болести је убрзано пропадање мишића услед недостатка протеина дистрофина у организму.

Болест се иначе јавља код једног од 3.500 мушке новорођенчади, а процењује се да у Србији од Дишенове мишићне дистрофије тренутно болује више од три стотине дечака. Циљ организације ДМД Србија је подршка особама оболелим од Дишенове мишићне дистрофије и повезивање међународних клиничких испитивања са дечијим релевантним клиникама у Србији, као и укључивање оболелих дечака из Србије у клиничка испитивања лекова специјализованих за потенцијално лечење Дишенове мишићне дистрофије. Доласком на концерт помажете ову племениту акцију и постајете пријатељи у борби за наше дечаке.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести