NEKA SE NADLEŽNI BAVE PENALIMA: U Inđiji sporne momente prepuštaju stručnjacima iz FSS

S.Bajić

15. 09. 2019. u 22:00

Mi smo mali, skroman, pošten klub koji želi da se bori za svaki bod u elitnom takmičenju i koji takođe želi da ne bude grešaka na našu štetu - rekao je Blagojević

НЕКА СЕ НАДЛЕЖНИ БАВЕ ПЕНАЛИМА: У Инђији спорне моменте препуштају стручњацима из ФСС

Srđan Blagojević Foto: N. Paraušić

PENALI o kojima priča fudbalska Srbija, nisu predmet razgovora među fudbalerima Inđije. Novajlije u eliti izgubili su prednost na stadionu "Rajko Mitić" u odmeravanju sa Crvenom zvezdom u subotu uveče za dva minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Arbitar Igor Stojiljković iz Zemuna, dva puta je pokazao na belu tačku, a po ocenama izveštača, faul za jedanaesterac dosuđen u 88. minutu dogodio se van 16 metara, dok je drugi, u 90. minutu utakmice, bio očigledan.


- Mi smo došli u Beograd da odigramo hrabro protiv velike Crvene zvezde - kaže Dragan Pilipović, direktor Inđije. - Nisu nas zanimali penali, već pre svega da se pokažemo kao stabilan superligaš koji donosi nešto novo u srpski fudbal. To smo, smatram, prikazali a oko jedanaesteraca ne želimo da se bavimo. To ostavljamo stručnim službama FSS, neka se oni bave time.



Srđan Blagojević, trener fudbalera Inđije, međutim, po tom pitanju, nema dilemu.


- Jasno je da se ne sporimo oko toga da li je prvi penal bio ili ne, jer tu nema dileme ni komentara, ali je na nadležnim organima da to analiziraju. Naše je da bavimo terenom i igrom. Mi smo mali, skroman, pošten klub koji želi da se bori za svaki bod u elitnom takmičenju i koji takođe želi da ne bude grešaka na našu štetu - rekao je Blagojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

ИСТОЧНА СТРАНА

15.09.2019. 22:39

Ваше поштење се види у томе где ваш голман уместо да лопту ухвати у руке,удара је главом и баца се на противничког играча, када и прави пенал. Сви сте ви поштени, а неко је добио лову на кладионици, неко 3 бода.

Vasa990

16.09.2019. 08:31

@ИСТОЧНА СТРАНА - To je toliko ocigledno da ja nemam komentar,smesna su mi opravdanja cigana kako se namestalo za partizan dok je bio tole predsednik ne mogu da tvrdim da se nije namestalo ali da se namestalo ovako ocigledno nije sigurno

Професор 0.6

15.09.2019. 22:54

А сада замислите другари ви тако скромни и мали да је такав пенал свиран против звездане?

Bravo Gospodo

15.09.2019. 22:58

Znaci posle ovakve izjave da ste prodali utakmicu, cisto ko suza, tu nema nikakvih komentara !!

srbin

16.09.2019. 10:40

Svi kazu da je prekrsaj bio van 16 metara a ja nisam video ama bas nikakav prekrsaj