Udobnost ili ušteda? Da li i kako putujete do željene destinacije

15. 09. 2019. u 23:53

Odlazak na putovanje često može biti vrlo naporan, posebno što na to najčešće utiče izbor prevoza. Mnogo sati provede se u vožnji, često put bude krivudav, osećate se nekomotno i neudobno vam je kako god se namestili

Удобност или уштеда? Да ли и како путујете до жељене дестинације

Foto Promo

Odlazak na putovanje često može biti vrlo naporan, posebno što na to najčešće utiče izbor prevoza. Mnogo sati provede se u vožnji, često put bude krivudav, osećate se nekomotno i neudobno vam je kako god se namestili. Ipak, to nije znak da putovanje treba da izostane, naprotiv, željena destinacija čeka na vas.

Odabrati adekvatan način za prevoz putnika ključna je odluka za veliki broj osoba. Da bi put bio uspešno realizovan, u velikoj meri zavisi kakav utisak ostavlja prevoz. U ovom tekstu dajemo neke od savremenijih načina na koji se vrši prevoz putnika, a da bude na obostrano zadovoljstvo.


KOMBI PREVOZ PUTNIKA


Udobnost i komocija – važne su karakteristike koje ima kombi prevoz putnika. Bez obzira da li vam je potreban kombi prevoz do Budimpešteili se radi o većoj udaljenosti, ovaj način transporta pogodan je iz više razloga. Pre svega prevozi manji broj putnika, pa je i prilagodljiviji njihovim pojedinačnim potrebama. Pored toga, jednostavnije je organizovanje polaska, a putnici čak mogu imati prevoz i od kuće direktno do odredišta, bez potrebe da čekaju na stanicama i putuju do drugih stajališta.


Cene karata za kombi prevoz putnika su vrlo pristupačne, nema potrebe za presedanjem na drugi vid prevoza – voz, autobus i slično. Kombi vozila kao organizovani prevoz putnika imaju prednosti ne samo u odnosu na pomenute vidove, već i u odnosu na automobil. Otputujete jednostavno, brzo i lako, bez razmišljanja da li imate mishelin zimske gume ili neke letnje, kada je vreme za auto servis i slično.


LIMO SERVIS


Usluga koja je novijeg datuma u našoj zemlji jeste limo servis. Odnosi se na pružanje usluga prevoza vrhunskog kvaliteta, kako u gradskim tako i u međugradskim i međunarodnim područjima. Visok kvalitet usluga limo servisa odnosi se na prevoz putnika koji vrše obučeni vozači, stručni, sa znanjem engleskog jezika, obučeni u odela sa kravatom. Automobili su luksuzni, novi, a dostupan je i kombi prevoz. Koriste se uglavnom za dočekivanje gostiju i poslovnih partnera, njihove vožnje tokom dana, kao i druge poslovne događaje, jer je vrlo važno kakav utisak se ostavlja, posebno u poslovnim prilikama. Limo servis je odlično rešenje za preduzeća, jer dobijaju kvalitetnu uslugu, bez potrebe održavanja vozila, parking mesta, popravki i slično. Luksuznost, usavršenost i razvijenost ove usluge omogućila je da svi zahtevi osoba za prevozom budu ispunjeni.


AUTO SERVIS


Automobili, bilo da se koriste za privatne ili poslovne svrhe, moraju redovno da se održavaju. Za putovanja na željene destinacije često budu odlično rešenje, ali dok kada birate kombi prevoz, limo servis ili autobus to nije slučaj, za automobile je potreban auto servis. Zamena dotrajalih delova, guma, farova i provera celokupnog stanja automobila neophodna je za održavanje u voznom stanju. Jednostavnije je putovati kada ne razmišljate da li ste stavili michelin zimske gume ili neke druge, da li je šara dovoljno istaknuta, kao i da li su tu lanci i slično. Sa druge strane, odlazak na željenu destinaciju sopstvenim vozilom je najviše prilagođeno potrebama putika, u pogledu pauza i obilazaka, gde god da se uputite. Ipak, auto servis mora da se periodično odradi, zbog amortizacije samog automobila.


Putovanje na željenu destinaciju treba da bude udobno, kvalitetno, bezbedno ali i da ne troši ogromne sume novca. Dostupan kombi prevoz, limo servis i drugi načini transporta putnika, tu su da ne razmišljate o održavanju i dotrajalosti vašeg automobila. Bez potrebe da razmišljate o bezbednosti i sigurnosti vašeg vozila tokom putovanja, put će biti kvalitetan i udoban.


PR

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije