Najnovije vesti
Vesti Hronika
VESELJE PRETHODILO TRAGEDIJI U KOCELJEVI Suprugu ubio po povratku iz kafane, pa pozvao komšiju i PRIZNAO ZLOČIN

VESELJE PRETHODILO TRAGEDIJI U KOCELJEVI Suprugu ubio po povratku iz kafane, pa pozvao komšiju i PRIZNAO ZLOČIN

Petar Ž. (73) iz Svileuve kod Koceljeve hicima iz lovačke puške usmrtio je, u nedelju ujutro, svoju suprugu Sanju J. (42). Ubistvo se dogodilo u njegovoj kući u Svileuvi.

Koceljeva ubistvo RAS M Č G 3 Foto: M. C. G. / RAS Srbija
Koceljeva ubistvo RAS M Č G 3

Petar i Sanju su, prema prvim informacijama iz istrage, prethodnu noć proveli veselo, u provodu po obližnjim ugostiteljskim objektima, prenose "Novosti".

Motiv zločina još nije otkriven, ali kako su za "Blic" potvrdili iz MUP-a, ubistvu su prethodili imovinski problemi i ljubomora.

Petar je u suprugu ispalio dva hica u spavaćoj sobi, nakon čega je pušku prislonio na zid u predsoblju i, kako pišu "Novosti", pošao na česmu pred kućom da opere ruke. Usput je pozvao komšiju i prijatelja, koji mu je često pomagao.

- Kada me je pozvao telefonom i pitao da li mogu brzo da dođem, pomislio sam da mu je pozlilo, jer je stariji čovek. Seo sam u auto i požurio, a ni slutio nisam šta se desilo - ispričao je za "Novosti" komšija kojeg je Petar pozvao nakon ubistva.

Pročitajte još

Užasnuti čovek kaže da se začudio kada je Petra ugledao u dvorištu, naizgled pribranog i u dobrom stanju. Upitao ga je da li je dobro, a ovaj je u očajanju uzvratio: "Ubio sam Sanju!" Odmah potom, susedi su pozvali policiju sa kojom je došla i Služba hitne pomoći, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt žene. Policija je odmah uhapsila Petra zbog sumnje da je nevenčanu suprugu lišio života.

Kako je "Blic" ranije pisao, Petar Ž. iz prvog braka ima dve ćerke, s kojima nije u dobrim odnosima od kada je počeo da živi sa svojom nevenčanom suprugom u zajedničkoj kući u kojoj se i dogodilo ubistvo.

Naime, njih dvoje su se upoznali još pre sedam godina. Nakon smrti svoje supruge Petar počinje da živi sa Sanjom i kupuje joj stan, zbog čega je, prema navodima, i ušao u sukob sa ćerkama.