Bliži se rastanak Barselone i Umtitija

Novosti online

16. 09. 2019. u 00:43

Italijanski mediji pišu da bi Juventus na zimu mogao da uđe u priču oko angažovanja francuskog defanzivca. Arsenal i Mančester junajted, takođe, potencijalni kupci

Ближи се растанак Барселоне и Умтитија

Ter Štegen i Samjuel Umtiti foto: EPA

Francuski defanzivac Samjuel Umtiti nije uspeo da se izbori za značajniji status na “Nou Kampu” i čelnici Barselone blizu su odluke da ga u zimskom prelaznom roku prodaju.

Malerozni reprezentativac “trikolora” je 2016. godine stigao na “Nou Kamp” iz Liona za 25 miliona evra, ali su ga raznorazne povrede često osvajale od terena, pa je za tri godine u dresu katalonskog velikana odigrao 63 utakmice.

Upravo su česta odsustva zbog povreda razlog što rukovodstvo španskog prvaka razmišlja o rastanku četiri godine pre isteka ugovora, a italijanski “Kalčo merkato” piše da bi Juventus mogao da bude naredna destinacija Umtitija.

Torinska “stara dama” je u prvom meču sezone u Seriji A ostala bez stuba odbrane Đorđa Kjelinija, koji će zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata pauzirati najmanje šest meseci, a ukoliko se čelnici Juvea budu previše nećkali, Francuza bi mogli da im “pokupe” Arsenal ili Mančester junajted, koji su, takođe, izrazili određeno interesovanje za Umtitija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije