„Miha, Miha“ – igrači Bolonje u iznenadnoj „bolničkoj“ poseti Mihajloviću

Vraćajući se sa gostovanja u Breši, igrači „Bolonje“ zaustavili su autobus ispred bolnice gde se od leukemije leči njihov trener Siniša Mihajlović i skandirali: „Miha, Miha.“

Jučerašnji neverovatni preokret protiv Breše, igračima Bolonje ostaće dugo u pamćenju, a kao jednog od glavnih razloga pobede, nakon što su gubili sa 3:1, smatraju Sinišu Mihajlovića, koji im se na poluvremenu obratio iz bolnice.

Mihajlovićeve reči očigledno su bile dovoljna motivacija igračima da preokrenu rezultat u nastavku, a pošto je on uz njih i tokom lečenja u bolnici, oni su odlučili da budu uz njega.

Vraćajući se u Bolonju, igrači su naredili vozaču autobusa da stane ispred bolnice „Sant Orsola“ da pozdrave svog trenera. Ispod njegovog prozora skandirali su „Miha, Miha“ i aplaudirali.

Nekadašnji srpski reprezentativac, selektor i fudbalska legenda Siniša Mihajlović objavio je pre nekoliko meseci da boluje od leukemije, a sada je započeo drugi krug lečenja hemoterapijom i ne sme da napušta bolničku sobu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво