Promo
Prijateljstvo Milana Miloševića i Stoje iznedrilo je pesmu koja će napraviti spektakl
Milan Milošević, u javnosti poznatiji kao jedan od najuspešnijih novinara i voditelja popularnog rijalitija “Zadruga”, čija se emisija “Pretres nedelje sa Milanom” iznova i iznova prepričava i beleži rekordne preglede, ovoga puta odlučio je da iznenadi svoju vernu publiku i pokloni im svoju prvu pesmu koju je snimio zajedno sa Stojankom Novaković Stojom.
Njegovo višegodišnje novinarsko iskustvo iznedrilo je brojna prijateljstva, a jedno od tih je upravo sa Stojom, o kojoj je za “Vesti” pričao Milan pred veliku premijeru spota koji će ugledati svetlost dana u petak, 20.septembra.
U medijima je odjeknula ova neočekivana vest. Pored primarnog posla novinara i voditelja odlučili ste da se oprobate kao pevač i performer. Da li je pesma “Neka pati” samo eksperiment, ili pak zaista planirate da nastavite svoju karijeru kao pevač?
“Neka pati” se jednostavno desila! Ništa ne planiram a verujem mnogo, tako da vreme će učiniti svoje i pokazati šta dalje.

Imali smo prilike da Vaš talenat na stejdžu po prvi put vidimo na sceni prve sezone “Zadruge” kada ste izveli jednu pesmu sa Marija Anom Smiljanić, da li je to bio prelomni trenutak kada ste odlučili da snimite pesmu, ili se to dogodilo mnogo kasnije?

Nisam do nedavno imao ambicija da snimam, mada mi je nakon silnih pohvala na račun tog pomenutog nastupa palo na pamet da bih ja možda bio uspešan i u toj sferi.
Kako je nastala saradnja sa Stojom, znamo da ste i privatno veoma dobri prijatelji, šta to ona po Vašem mišljenju donosi novo u pesmi “Neka pati”?
Saradnja je nastala spontano, na jednom od naših čestih kafenisanja… Stoja je u pesmi unela energiju, učinila je pesmu bogatijom a o njenim vokalnim sposobnostima da i ne pričam.
Kakva su Vaša očekivanja? Ukoliko pesma doživi veliki uspeh, da li ćete nastaviti da snimate pesme?
Naravno da da…ako narod to bude želeo, zašto da ne. Mesta ima za sve, zar ne?!
Koji je Vaš motiv za bavljenje jednom drugom sferom šoubiznisa? 
Moj motiv je da se Stoja i ja počastimo jednim ovakvim hitom nakon toliko godina prijateljstva.
Pesma nosi naziv “Neka pati”. Ko će to patiti u Vašem prvencu?
Niko lično ne treba da se oseti prozvanim, a u suštini obraćamo se svima, svima onima kojima možda smeta bilo šta vezano za moj lik, delo i životni opus.

Šta je za Vas bio najveći izazov u ovom projektu?

Najveći izazov je moj prvi odlazak u studio gde su tvorci pesme Marko Gluhaković i Siniša Ličina bili svedoci mog vatrenog krštenja, muzičkog krštenja.
Izdvojite nam najinteresantniji momenat sa snimanja spota…
Meni lično je najinteresantnije kada Stoja ima kontakt po prvi put u životu sa ženskom zadnjicom, tuđom zadnjicom ali neću ništa da vam otkrivam više (smeh).

Da li ćete napustiti posao voditelja ukoliko se ovaj pravac profesionalne karijere preusmeri ka muzici?

Naravno da ne! Posao voditelja sam želeo silno, ceo život i to je moj poziv kojim želim da se bavim jos dugo dugo a sve ostalo je hobi.

Kako su reagovali Vaši najbliži, porodica i prijatelji?
Svi oko mene su se šokirali ali istovremeno me i podržali jer veruju u mene.

Šta Vam je Kija rekla kada je čula pesmu?

Kija se oduševila i sa nesrpljenjem kaže očekuje petak 20.9. da se pojavi pesma na IDJ-u.

Da li je teže snimati pesme ili voditi “Zadrugu”? 

Naravno da je mnogo teže voditi priču za stolom za kojim sedi pedesetak ljudi.
Najpoznatiji voditelj Srbije izdvojio je čak 10.000 evra za realizaciju svog prvenca na kojem je angažovano mnoštvo saradnika i eminentnih muzičara koji čine deo njegovog tima. Podsetimo, premijera spota je zakazana za 20. septembar na kanalu IDJVideos. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here