Boris Džonson voli „Kuma“ a Tereza Mej Džejmsa Bonda

Reditelj Fransis Ford Kopola kaže da se „loše oseća“ zbog toga što je „Kum“ omiljeni film Borisa Džonsona, jer smatra da će britanski premijer uskoro „odvesti Veliku Britaniju u propast“.

Džonson je u intervjuu za Dejli mejl naveo da mu je Kopolin legendarni film o mafijašima iz 1972. godine, u kojem igraju Marlon Brando, Al Pačino i Dajana Kiton, najdraži film svih vremena, prenosi sajt RTE.

Kopola je rekao da se Džonson pridružio „najbrutalnijim ličnostima moderne istorije, uključujući Sadama Huseina i Muamera Gadafija“, kojima je taj film bio omiljen.

„Loše se osećam što bi scene iz gangsterskog filma mogle da inspirišu bilo koju aktivnost u stvarnom svetu ili ohrabre nekoga koga vidim da će dovesti Britaniju u propast", rekao je Kopola u intervjuu za britanski veb-sajt Market voč.

„Volim Ujedinjeno Kraljevstvo i njegove mnogobrojne doprinose čovečanstvu – od našeg lepog jezika i Njutnove fizike do penicilina – i zato sam užasnut što se razmatra tako glupa stvar kao što je izlazak iz Evropske unije“, rekao je reditelj.

Kako se navodi, britanski premijer je rekao da mu se posebno svidela scena ubistva iz osvete prikazana u Kumu.

Za razliku od Džonsona, bivša premijerka Tereza Mej je izjavila da su joj najdraža tri filma: Kazablanka, Džejms Bond – Samo dva puta se živi i Begunac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво