≫ 

Čudo na auto-putu Miloš Veliki: Pojavio se fantom u "astri sedan"

Samo pravi asovi znaju da se ponovo vrate na scenu - u velikom stilu

  • 14

Za svakoga od nas dođe trenutak kada odlučimo da se smirimo, a čini se da se to desilo i Beogradskom fantomu koji je svog trkača odlučio da zameni za Opel Astru Sedan - ali da pritom ne žrtvuje svoju divlju stranu.

Zov otvorenog puta je nešto čemu mnogi ne mogu da odole, bilo da traže vikend uzbuđenje ili žele da uživaju u svakom pređenom kilometru.

Ali mnogi ovde greše misleći da to mogu da postignu samo ako su za volanom moćnog sportskog automobila, jer je beogradski fantom to isto doživeo za volanom Opel Astre.

Sudeći po njegovim rečima, bolji izbor nije mogao da napravi.

Opel Astra Sedan Milutin Milošević Foto: Telegraf.rs

Uprkos tome što odaje utisak klasične nemačke limuzine, Astra Sedan Turbo ispod karoserije ima srce lava koje umesto krvi pumpa 140 konjskih snaga.

Svaki centimetar auta podređen je vozaču i putnicima.

Sve komande su nadohvat ruke kako vam njihovo traženje ne bi sklanjalo pogled sa puta i remetilo uživanje, a najvažnije su duplirane i na volanu.

Tu su i klima uređaj, električni podizači prozora, ESP, prednja svetla za maglu, tempomat, komande na volanu i multimedijalni sistem sa podrškom za Android Drive i Apple Car.

Astra Sedan definitivno poseduje sportsku dušu, a to oslikavaju i njene linije.

Opel Astra Sedan Milutin Milošević Foto: Telegraf.rs

Ali za razliku od skupih sportskih automobila, Astra Sedan ima petoro vrata kako bi svi putnici mogli udobno da uđu i smeste se u njena sedišta.

Astra na najbolji način oličava svet automobilsko trojstvo, pored nemačke praktičnosti, ona donosi i francusku udobnost, ali i italijansko trkačko srce - a to je nešto što će vozači već nakon prvog kilometra prepoznati zahvaljujući turbo punjaču.

Astra Sedan defintiivno predstavlja dobitnu kombinaciju stila, kvaliteta i praktičnosti, ali ni u jednom trenutku ne žrtvuje atraktivnost i uzbudljivu vožnju po kojoj je beogradski fantom poznat.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гидри

    27. septembar 2019 | 10:19

    Одличан однос цене и квалитета. Све похвале...

  • Ljuba

    27. septembar 2019 | 09:40

    Dobar odnos kvaliteta I cene...volim Opel. Nasledio od oca pa posle par godina kupio svoj.Sluzi me super.

  • Kole

    27. septembar 2019 | 11:33

    Kupio sam bas ovakav Opel, nov, pre pola godine. Auto je brutalno dobar, neverovatan kvalitet za tu cenu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA