DOK JE SNIMALA SCENE O KOJIMA SVI PRIČAJU BILA JE U 5. MESECU TRUDNOĆE: Jelisaveta Orašanin OVAKO se branila! (FOTO 18+)
Foto: Printskrin/Instagram

nije je sramota

DOK JE SNIMALA SCENE O KOJIMA SVI PRIČAJU BILA JE U 5. MESECU TRUDNOĆE: Jelisaveta Orašanin OVAKO se branila! (FOTO 18+)

Stars -

Jelisaveta Orašanin priznala je da je tokom snimanja domaćih serija u kojima glumi u eksplicitnim scenama bila zapravo trudna, iako su joj se trbušnjaci ocrtavali.

Glumica je otkrila da je bila u petom mesecu trudnoće kada se u seriji "Ubice mog oca" pojavla u nikad s*ksepilnijem izdanju.

- Imamo jedan insert iz "Ubice mog oca", to je tvoj insert, mislim, koji svi vole. Sećam se da se ovo prepričavalo - rekao je voditelj Ivan Ivanović u emisiji.

- Imam da kažem jedu stvar vezanu za ovo... Ja sam ovde u petom mesecu trudnoće - objasnila je Jelisveta čime je šokirala sve prisutne u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

foto: Printscreen

- Stvarno? Sa ovim trbušnjacima? - pitao je Ivan, a glumica je potvrdila.

foto: Printscreen

- Da, ušla sam u peti mesec. I ovo, i "Žigosani u reketu", imala sam scenu. Standardno ono moje (smeh) - zaključila je glumica koja sada uživa sa bebom Petrom i suprugom Milošem Teodosićem.

??‍?

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja