≫ 

Ivanović likovao posle poraza Partizana: Potpuno ludilo, izgube pošteno i odmah su žrtve režima!

Pošteno ste izgubili - poručio Ivanović crno-belima

FK Partizan, Ivan Ivanović Foto: MN Press, Printskrin: Youtube/Veče Sa Ivanom Ivanovićem

Poznati srpski voditelj Ivan Ivanović ne veruje da je pobeda Voždovca nad Partizanom u nedelju uveče u Humskoj bila "režirana" zahvaljujući sudijama.

Zmajevi su slavili sa 2:1 sa dva šokantna gola u nadoknadi vremena. Prvi je postigao Strahinja Pavlović za Partizanovo izjednačenje u 91. minutu, a drugi Marko Dević za pobedu Voždovca u šestom minutu sudijske nadoknade.

Međutim, u senci oba gola i velike greške Zlatana Šehovića pre Devićevog gola, ostala je greška sudija iz prvog poluvremena kada su svirale penal za Voždovac, iako golman Vladimir Stojković nije faulirao igrača Voždovca Aleksandra Stanisavljevića.

- Potpuno ludilo je među ljudima. Izgube utakmicu, odmah žrtve režima. Dobili vas ljudi pošteno, događa se i to - napisao je Ivanović na Tviteru svoje viđenje ovog meča.

Ivan je, kao deklarisani zvezdaš, odlučio i da prethodno "pecne" Grobare tvitom "Voždovac brale".

Da podsetimo, Voždovac je takođe posle meča imao na šta da se žali pošto je za jedan nepostojeći penal koji mu je dodeljen, oštećen za dva kaznena udarca koja nisu sankcionisana. U prvoj situaciji je faul napravio Strahinja Pavlović, a u drugoj je Bibras Natho igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Video: Zahvat Pavlovića i obaranje protivničkog igrača: Da li je Voždovac oštećen za penal?

Video: Trenutak kada Natha pogađa lopta u ruku: Voždovac oštećen protiv Partizana i u drugom delu meča?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA