Najnovije vesti
Vesti Svet
"U BOSNI SAM..." Bivša premijerka Hrvatske selfijem "PECNULA" KOLINDU (FOTO)

"U BOSNI SAM..." Bivša premijerka Hrvatske selfijem "PECNULA" KOLINDU (FOTO)

Bivša premijerka republike Hrvatske, Jadranka Kosor, odlučila je da tokom posete Bosni i Hercegovini, preko društvenih mreža malo "pecne" predsednicu Hrvatske, Kolindu Grabar Kitarović. Naime, ona se tokom posete Sarajevu slikala sa grupom Slovenaca,, a ispod fotografije koju je okačila na Tviteru, osvrnula se i na skorašnji gaf prve žene Hrvatske republike, u kojem je ona grad Kupres koji je u sastavu BiH pripojila svojoj republici.

Jadranka Kosor Foto: @_Jadranka_Kosor / Twitter
Jadranka Kosor

Nakon što je u Sarajevu srela grupu Slovenaca sa kojima se i slikala, Kosorova se u poruci ispod fotografije pozabavila i Kolindom Grabar Kitarović, a način na koji je to učinila, lepo je zabavio sve na društvenim mrežama. Naime, pre nekoliko dana Kitarovića je imala gaf u vidu njenog viđenja teritorije Hrvatske, koja se po njenom prostire od Visa do Kupresa. Dok se Vis stvarno nalazi na teritoriji Hrvatske, Kupres je godinama grad u sastavnom delu BiH.

Kosoreva je odlučila da se malo grublje našali na račun Kitarovićeve, a način na koji je to učinila, nije ostao nezapažen.

-Selfiji s grupom veselih Slovenaca u srcu Sarajeva. Koji je glavni grad BiH. U kojoj je i Kupres - napisala je ona.