Vadili telo satima iz smrskanog auta: Ovo je mladić koji je poginuo kod Kruševca, u smrt vozio bez dozvole (FOTO)

S. Babović

20. 10. 2019. u 14:02

Nesrećni vozač, iz za sada neutvrđenih okolnosti, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u banderu poret puta

Вадили тело сатима из смрсканог аута: Ово је младић који је погинуо код Крушевца, у смрт возио без дозволе (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

KRUŠEVAC- MLADIĆ koji je stradao noćas na putu Kruševac-Ribarska Banja je meštanin sela Grevci, V.M.(19),saznaju “Novosti”, a njegovo su telo vatrogasci satima vadili iz smrskanog vozila. Užasna nesreća dogodila se prema nezvaničnim saznanjima u mestu Ribare, noćas oko 1,30, kada je nesrećni vozač, iz za sada neutvrđenih okolnosti, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u banderu poret puta.

Kako nezvanično saznajemo, V.M. nije imao vozačku dozvolu, a kobne noći, “fijat punto” je pozajmio od druga.

- Nastradali je bio u izlasku sa društvom u obližnjem mestu Veliki Šiljegovac, odakle je krenuo drugim putem, a prilikom povratka, bio je sam u pozajmljenim kolima, dogodila se ta užasna nesreća-navodi nezvanično izvor “Novosti”.


-Svi su se zabrinuli kako ga nije dugo bilo, da bi se na kraju utvrdilo šta se dogodilo. Jasno je bilo odmah da dečku nema pomoći i da je podlegao povredma na licu mesta. Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice su odmah izašli na teren, telo mladića su satima izvlačili iz auta. Intervenisale su i ekipe EDB, jer je usled strašnog udarca putničkog vozila u banderu došlo i do problema u napajanju strujom.


Mesto nesreće Foto: Privatna arhiva


Put na kojem se desila nesreća,foto Arhiva V.N.


V.M.je živeo u Grevcima oko 15-ak godina, odakle mu je rodom majka. Zajedno sa roditeljima preselio se iz Sutomora. Nije bio oženjen, a ima i starijeg brata i sestru. Svi su potreseni zbog tragedije koja se dogodila na čistom putnom pravcu, bez ijedne krivine. Meštani ribarskog kraja napominju da su nedaleko od mesta gde je nastradao mladić, pre oko 20 godina poginule dve devojke. Očekuje se da rezultati obdukcije daju više odgovora. Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Rade Bg

20.10.2019. 16:42

Uzasna tragedija. Sada se postavlja pitanje na koje drzavni organi moraju pod hitno da reaguju. Sta da je taj mladic imao direktan sudar sa nekom porodicom koja mu je dolazila u susret? Pobio bi celu porodicu sa decom. Zato treba uvesti u zakon da ne moze vlasnik vozila da pozajmi automobil osobi bez vozacke dozvole kao ni pocetnicima. Drug koji mu je pozajmio auto treba da odgovara.

ne može to svako

20.10.2019. 22:35

@TeslaUSA - ne mora da znači da je uopšte bio pijan. prema ostacima auta vozio je 120-150 na sat. to se ne radi ni danu a ne još i noću. da li ste vozili nekada preko 150?? probajte na stazi za trkanje, ja jesam i preko 200 ali u kontrolisanim uslovima. izuzetno je opasno ako nisi obučen za to i imaš iskustva i poznaješ svoj auto.

Niko

20.10.2019. 18:03

Pa nemojte tako ljudu, pa i darko je vozio pijan i drogiran i bez dozvole, al jos nije odgovarao

Simi

20.10.2019. 22:57

@Анти Антифа - Koji lola vidis da je imao 19 god,to su paucina brckici.E deco deco sta li vi mislite.Nije to SPS4

Ljube

20.10.2019. 18:51

Kada neko nije sa Bogom u srcu ,kada ne veruje ni u sebe ,onda prolazi kao ovaj tip.Nema osjecaj ,za strah ,stid ,postovanje ,..

Kiki

21.10.2019. 23:13

@Ljube - Ti Ljube, hoces malo da se spustis!Naravno da nece da ima postavanje i sve ostalo prema takvim kao TI! SRAM TE BILO

Vs

20.10.2019. 23:19

Ova slika puta gde je poginuo je na ulazu u Djunis a to je nekih 10-13 km ispred sela Grevci. Saucesce porodici, nek mu je laka crna zemlja, ode mlad zivot.

Maja

28.10.2019. 11:59

Sreca u nesreci sto nije udario drugo auto pay jos neko da nastrada ni kriv ni duzan.