Učitelji i odeljenja od 1. do 4. razreda svih osnovnih škola u Srbiji do 04. novembra 2019. godine mogu da se prijave na novi konkurs u okviru programa „Pokrenimo našu decu“.

Konkurs „Pokrenimo našu decu“organizuje se u okviru istoimenog programa kojim brend Aqua Viva kompanije Knjaz Miloš i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u saradnji sa Srpskim savezom profesora fizičkog vaspitanja i sporta, uvode dodatnu svakodnevnu petnaestominutnu fizičku aktivnost u osnovne škole u Srbiji. Osnovni cilj programa je promocija zdravlja i fizičke aktivnosti, a u svrhu prevencije i korekcije deformiteta izazvanih neaktivnim i sedentarnim načinom života kod dece.

Aqua Viva je i ove godine pripremila vredne nagrade u vidu novih i sadržajnih paketa rekvizita za fizičku aktivnost za 36 odeljenja širom zemlje. Tri prvoplasirana odeljenja, osim paketa podsticajnih rekvizita za vežbanje, osvojiće i sedmodnevnu rekreativnu nastavu, dvodnevni i jednodnevni izlet za sve učenike odeljenja, kao i vaučere za putovanja za učitelje.

Zainteresovani učitelji više informacija i prijavni formular mogu da pronađu na sajtu brenda Aqua Viva. Rezultati konkursa i proglašenje pobednika biće na dan školske slave, 27. januara 2020. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.