Козара домаћин суботичкој Бачкој

У суботу је празник фудбала у Банатском Великом Селу.
Kozara Banatsko Veliko Selo
Фото: Екипа Козаре из Банатског Великог Села

Гост новог члана Српске лиге Војводине Козаре је најстарији војвођански клуб Бачка из Суботице. Суботичани су после десет одиграних кола други на табели са пет бодова мање иза панчевачког Железничара, док екипа из Банатском Великог Села има поред свог имена девет бодова колико су још освојили Хајдук (Кула), Раднички (Сремска Митровица).  минулом колу Бачка је на свом терену без тешкоће савладала екипу Братство (Пригревица) док је Козара поражена у Кули од домаћег Хајдука. Ово је пети наступ домаћег тима пред навијачима у селу, а у претходна четири забележили су победу, два ремија и један пораз. Оно што посебно карактерише у негативном смислу је неефикасност домаћег тима са свега осам постигнутих голова из досадашњих десет кола.

За овај меч који је од великог значаја за великоселске фудбалере тренер Слободан Митровић неће имати проблема. Сви играчи на које рачуна могу да наступе. Испред мреже ће све бољи голман Милан Ђаковић, док ће навални ред предводити Ивановић и Мисић. На располагању су му и три бонус играча од којих ће двојица морати да играју од првог минута.

Тренер Слободан Митровић каже:

- Гости из Суботице су кандидати за врх табеле и пласман у Прву лигу Србије. За нас је ово преломни меч, јер нам победа омогућује да се приближимо за три-четири места средини табеле. Очекујемо пуну подршку навијача које овим путем позивам да испуне трибине и својим навијањем омогуће да дођемо до остварења зацртаног плана. На крају ћемо се надам се сви заједно радовати на нашем стадиону.

Меч Козара - Бачка игра се у суботу у Банатском Великом Селу у 14 часова.      

М. С.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести