Poginuo kod Žagubice: Direktan sudar kamiona i automobila

D.N.

30. 10. 2019. u 09:36

Jedna osoba je poginula, a druga lakše povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 7 časova dogodila kod sela Leskovac, na putu Žagubica - Petrovac na Mlavi

Погинуо код Жагубице: Директан судар камиона и аутомобила

Foto G. Ćirović

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila u selu Leskovac kod Petrovca na Mlavi, poginuo je Ljubiša Miletić (71) iz Malog Laola, vozač putničkog auta „opel astra“.


Do udesa je došlo oko 7 sati, kada se ovaj auto, iz još uvek nepoznatih razloga, direktno sudario sa kamionom.


Tom prilikom vozač kamiona zadobio je lakše povrede i prebačen je u bolnicu.


Zbog ovog sudara saobraćaj na putu Petrovac na Mlavi - Žagubica, zbog uviđaja, bio je u zastoju dva sata, nakon čega je normalizovan.


Tačan uzrok saobraćajne nesreće znaće se po završetku istrage, koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Crni

30.10.2019. 10:18

Saucesce porodici!Samo da pitam ko je deki od 71 godinu izdao dozvolu da moze da upravlja kolima?Hoce li neko nekada odgovarati za izdavanje takve dozvole! Drzava jos treba da se pozabavi biciklistima koji imaju vise od 70 godina!

Karolina

30.10.2019. 15:08

@Crni - Poštovani, ne znate sve činjenice da bi davali takav komentar. Tak deda od 71 godinu je bio savršeno zdrav i sposoban da vozi auto. Otkačila se prikolica i on je gledao smrti u oči. Nije imao kud. To je moglo svakome da se desi. Znam čoveka, to je moj rođak. Znam taj put i znam da je stradao ni kriv ni dužan.