Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

LUDA TROJKA PREKO HRVATA, PA SOČNA PSOVKA Pogledajte scenu besnog Bogdana Bogdanovića o kojoj svi pričaju u pobedi Kingsa! /VIDEO/

Miodrag Dimitrijević - Vest objavljena: 08:53 - 02.11.2019

Sakramento Kingsi su posle velike drame slavili protiv Jute Džez sa 102:101 i ubeležili prvi trijumf od starta nove NBA sezone (u šestom duelu), a taj meč je obeležilo nekoliko detalja. Nama u Srbiji je jedan posebno zapao za oko.

Sakramento Kingsi su posle velike drame slavili protiv Jute Džez sa 102:101 i ubeležili prvi trijumf od starta nove NBA sezone (u šestom duelu), a taj meč je obeležilo nekoliko detalja. Nama u Srbiji je jedan posebno zapao za oko.

Nezadovoljan dotadašnjom šuterskom formom Bogdan Bogdanović je uzeo loptu između centra igrališta i linije za tri poena. Imao je želju da još jednom pogodi, da razbije taj maler, da bes, pravu nervozu pretvori u poene.

ŠOK ZA GOLDEN STEJT VORIORSE! Stef Kari operisao polomljenu šaku, ali na teren se neće vratiti BAŠ DUGO!

"BAHAHAHAHAHA" <--- Ovako su (stvarno) reagovali Dalas Maveriksi kada su videli šta im je Boban Marjanović poručio

NAVIJAČI POLUDELI ZBOG BOBIJA Marjanović postao internet hit zbog fotografije na kojoj NJEGA UOPŠTE NEMA!

Maler da se nađe preko puta imao je još jedan Bogdanović, ali Bojan iz Hrvatske. Naš as je uzeo loptu sa nekoliko driblinga prošetao rivala, a onda se brzo vinuo i ispalio trojku. Onako sa trzajem, kako to on zna. Malo je reći da je dvorana eksplodirala, a kada se kamera vratila na njega sa lica je moglo da se pročita:

- Mamu ti... - pre nego što je kadar promenjen. A to upravo pokazuje koliko mu košarka znači, kada ulazi u intimni rat sa obručem jer teško da je ovo bilo namenjeno rivalu.

Nije samo on obeležio utakmicu, već je i Nemanja Bjelica imao sjajno veče. Naime, i jedan i drugi as su sjajno pronalazili saigrače i razigravali, a malo je nedostajalo da Bjelica postigne i trojku za pobedu. Dearon Foks je probio kroz sredinu vratio do Bjelice u ćošku, a njegova trojka izašla iz cilindra za malo! Na sreću Kingsa tu loptu je u koš pospremio Harison Barns iz "amerikanke", u skoku i o tablu:

Igrali su Kingsi u retro dresovima, baš lepim za oko, za ljubitelje klasike, a upravo je i njihova igra bila takva prelepa za gledanje.

Kada se sve sabere Bogdanović je nanizao 14 poena (3/6 za tri, 2/2 za dva poena)uz dva skoka i asistenciju za 25 minuta na terenu, dok je Bjelica stao na 11 poena, šest skokova, tri asistencije za 48 sekundi više od našeg beka šutera.

Badi Hild i Harison Barns
Badi Hild i Harison Barns Foto: Stare Slike

Prednjačio je Dearon Foks sa 25 poena (9/16 iz igre )uz pet skokova, te Badi Hild koji je nedavno potpisao novi ugovor sa 18 poena.

Jutu je predvodio Donovan Mičel sa 24 poena (9/19 iz igre), te četiri skoka, a veliku pomoć je imao u Majklu Konliju (19p, 4as, 4sk), te Rudiju Goberu (15 poena, 16 skokova) i Bojanu Bogdanoviću (17 poena, šest skokova i dve asistencije).

NBA rezultati:

Bruklin - Hjuston 123:116

Indijana - Klivlend 102:95

Orlando - Milvoki 91:123

Boston - Njujork 104:102

Čikago - Detroit 112:106

Dalas - Los Anđeles Lejkers 110:119

Sakramento - Juta 102:101

Golden Stejt - San Antonio 110:127

(Miodrag Dimitrijević)

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Detalj sa meča FK Crvena zvezda – FK Voždovac. Vladan Milojević Piter Olajinka Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal
22 00
Kup Srbije

22:00 - 24.04.2024

video Olajinka: Nadam se novim utakmicama u kojima ću biti još bolji

Šampion Srbije i lider na tabeli je lakše nego što se očekivalo porazio Partizan na svom stadionu, a najzaslužniji za pobedu je bio Piter Olajinka, fudbaler crveno-belih, koji je postigao dva gola, u 26. i 29. minutu. Nakon meča je upravo Olajinka podelio svoje impresije u razgovoru za "Arenu sport".

Svetozar Marković Šerif Endiaje, Detalji sa 173. večitog derbija, FK Crvena zvezda – FK Partizan/Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal
19 32
Partizan

19:32 - 24.04.2024

video Kapiten Partizana dobio žuti karton pre početka meča – evo i zbog čega

Sedam minuta sudija Miloš Milanović je čekao da ima prvi sudijski zvižduk. Stvorio se veliki dim na terenu zbog dimnih bombi, a i kada su se stvorili uslovi fudbaleri Partizana se nisu spremili. Ostali su previše pored svoje klupe u međusobnim motivacionim razgovorima. Zato je kapiten Svetozar Marković dobio žuti karton.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Almir Memić, FOTO: BSS/Dragana Stjepanović
22 47
Boks

22:47 - 24.04.2024

Broj srpskih medalja porastao na 20: Bokseri oborili skoro 40 godina star rekord!

Nakon spektakulranih pobeda koje su ostvarile dame srpskog boksa i iskovale 11 bronzi na šampionatu Evrope za seniorke i seniore u Beogradu, usledio je i niz uspeha srpkih boksera koji su izbrojali do devet bronzi. Tako smo stigli do ukupno 20 medalja osiguranih srpskog boksa pod svodovima hale “Aleksandar Nikolić”, a i bokseri su oborili rekord sa Evropskog prvenstva 1985. kada je naša zemlja osvojila pet odličja.