≫ 

Bolonja obezbedila "Zlatan" potpis? Ibrahimović bi mogao kod Mihajlovića, a cilj je Evropa

Pored interesovanja Napolija, Mančester junajteda, kao i španskih klubova, i Bolonja ima adute za potpis napadača

  • 3

Legendarni napadač Zlatan Ibrahimović traži novi zazov posle Los Anđeles Galaksija i MLS, lige, a jedna od opcija koju razmatra je Serija A i Bolonja koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Siniša Mihajlović.

Naime, kako prenose mediji u Italiji, bogati vlasnik Bolonje, Kanađanin Džo Saputo rešen je da napad svog tima pojača Šveđaninom čije usluge je spreman da plati 8 miliona evra za narednih 18 meseci. naravno, deo novca za transfer obezbediće i sponzori, a glavni cilj je opstanak u ligi i napad na plasman u evropska takmičenja.

Roma je u sredu kao gost savladala Udineze sa 4:0, i danas (15.00) ima priliku da pokaže da to nije bila stvar trenutne inspiracije pošto joj u goste, u Derbiju Sunca, stiže Napoli. Kvota na keca je 2,65, baš kao i na dvojku, a na iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Napoli

Naravno, u ovom transferu posredovaće menadžer napadača Mino Rajola, koji će svoj ugled i reputaciju "najmoćnijeg fudbalskog menadžera sveta" pokušati da iskoristi kako bi svom pulenu obezbedio što bolje uslove.

Ono što takođe ide u prilog Zlatanovom dolasku jeste i prijateljstvo sa Mihajlovićem, o čemu je nedavno i pričao.

- Miha me je zvao, rekao da dođem, svi će trčati, moje je da dajem golove - rekao je Ibrahimović.

Ostaje da se vidi za koju će se opciju na kraju odlučiti sam Ibrahimović koji trenutno može da bira između Engleske, Italije i Španije.

Ne baš lako, ali Juventus ređa pobede u Seriji A, poslednju protiv Đenove je ostvario zahvaljujući penalu u 95. minutu. Večeras (20.45) ide na noge gradskom rivalu Torinu koji nije u dobroj formi - dvojka je 1,55, iks 3,90, a kec čak 6,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Torino - Juventus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    2. novembar 2019 | 11:53

    Kralj sa svojih 38 godina moze u kojoj hoce ligu da igra na vrhunskom nivou. Legenda

  • Miki

    2. novembar 2019 | 21:37

    I dovesti još sergeja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA