Šest miliona za uređenje staze zdravlja u Sijarinskoj Banji

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić potpisao je ugovor sa državnim sekretarom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Miodragom Kneževićem o finansiranju projekta „Staze zdravlja“, koji podrazumeva uređenje i popločavanje behaton pločama pešačkih trim staza od 1100 kvadrta, od crkve prema objektu za inhalaciju.

Ovaj ugovor vredi 6 miliona dinara i u njemu lokalna samouprava učestvije sa 600.000 dinara. Za projekta je aplicirala opština Medveđa i Rehabilitacioni centar Sijarinska Banja, a početak radova planirana je na proleće.

Staza zdravlja će biti sa pogledom na Gejzer, a opština Medveđa je potpisala Sporazum o saradnji sa RHC Sijarinske Banje kojom se staza zdravlja daje na korišćenje.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anta
02.11.2019. 16:39

Pih sica..sta je 50000eura kad narod casti…za jednu kozju stazu toliko para…pa to su i mladi volonteri mogli da urade, da se donese cvece i da se uradi za 5000e a ne za 50000…nego sad ce neka vikendica ili stancic da isklija iz te stazice..