Ukrao sef sa dnevnim pazarom od 120.000 dinara

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa Policijska uprava Prokuplje uhapsila je tridesetšestogodišnjeg N.M. iz okoline ovog grada.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je on u septembru ove godine provalio u magacin prodavnice iz kog je ukrao sef sa oko 120.000 dinara pazara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je uz krivičnu prijavu  priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

4 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
dusan
03.11.2019. 09:44

Znao sam, ovo je vest, senzacija.-A to sto sam 29.oktora pronasao jedanaest hiljada dinara, i dvadeset eura, i posteno vratio vlasniku u menjacnici do zlatare “ Unca“;.nikom nista.P.S.Postovana redakcijo je l Vam treba izvor (Pr.Alo, Blic, Srpski telegraf …)pa da objavite i vest o mom podvigu?Hvala na odgovoru.

Zažuljenko
03.11.2019. 11:40
Odgovor za  dusan

Vest bi bila da si pronašao 11.000 eura i 20 dinara.

dusan
03.11.2019. 10:22

Citam twit na prijateljskom portalu Koreji.rs, redove potpisuje, izvesna Utopija, da je u Srbiji isplativije krasti nego pozajmljivati.Ali koliko njih upravo zbog pozajmice, duga, zlu ne trebalo dignu ruku na sebe.

Dusan Dojcinovic
03.11.2019. 13:42

Zazuljenko?:-Kakva neozbiljnost i kukavicluk iza tog smesnog pseudonima.Nemoj da se zezas..Vest je vest, i odgovornost je ista, anuiteti nisu toliko bitni, vec sam cin postenja.