≫ 

Hejter napao Anu što je bila na koncertu Darka Lazića, a onda je usledio žestok komentar Sevićeve

- Tipičan primer nesrećne bivše žene koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mestu - napisao je jedan korisnik Instagrama, a na njegov statu je reagovala pevačica

  • 13
Darko Lazić, Ana Sević Darko Lazić i Ana Sević Foto: Nikola Tomić

Ana Sević je sa ćerkicom Lorenom prisustovala koncertu njenog bivšeg supruga Darka Lazića pre nekoliko dana, koji je bio održan u "Sava centru". Međutim, taj njen potez jedan hejter je ocenio kao pogrešan.

- Tipičan primer nesrećne bivše žene koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mestu. Tvoja veza je pukla, logično da te to dotuklo. Zato si došla tu, gde ti realno nije mesto. Da si ostala u vezi ne bi tu ni bila. Hraniš svoj ego na pogrešnom mestu. Samo si bivša - napisao je jedan korisnik Instagrama.

Zatim je usledio žestok odgovor Ane Sević, koja je podelila pevačica Andreana Čekić, koja je takođe bila na koncertu.

Ana Sević, Darko Lazić Objava Andreane Čekić Printskrin: Instagram/andreanacekic

Video: Ana Sević plakala dok je Darko pevao Loreni Šabanovu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    2. novembar 2019 | 16:16

    Zašto ćerku nisi dovodila kući kod Darka? ?? Zašto si pravila rodjendan bez tate Darka ??? O čojoj ti sreći pričaš, tvojoj ili ćerkinoj?? Vi bre mislite da ljudima stavljate ružičaste naočare!!! Šta je žestoko odgovorila...o čemu vi to?

  • VX

    2. novembar 2019 | 18:57

    Hejter nije hejter ,nego osoba koja je rekla istinu.Dok se slikala po raznim letovalištima na račun bivšeg dečka papana nije se ni setila bivšeg muža .Ostala bez sponzora pa bi opet da je izdržava Lazić.

  • love na kub

    2. novembar 2019 | 14:17

    I Ančica ..dokona, egoistična i bivsa..hahahhah.. sedi na nekoj tastaturi..i odgovara dokonim hejterima..Pronadjite razliku...nema je. Zelimo ti peace &love😂😂😂 na kub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA