Miloševiću laknulo nakon pobede: Kad prvi damo gol, teško da iko može da parira našoj tranziciji

Konačno, osmeh na licu trenera crno-belih

  • 15

Partizan je pokazao svoju realnu snagu, Vojvodina nije bila ni blizu da ugrozi pobedu crno-belih koja je mogla da se nasluti već u uvodnim minutama utakmice zbog načina na koji su igrači Sava Miloševića parirali rivalu.

Upravo je dobar start i pristupe, prema rečima Miloševića, glavni razlog što je meč završen sa ubedljivom razlikom za njegov sastav.

- Moram da budem dosledan sebi, nisam trebao ni sada da se pojavim na konferenciji za medije, jer ispada da dolazim samo kad pobeđujemo - našalio se Savo, alusirajući na dešavanja psole meča sa Čukaričkim, kada je eskivirao medije.

Uozbiljio je priču potom:

- Jako bitna pobeda za nas posle svega onoga što se dešavalo protiv Čukaričkog, posebno imajući u vidu i sve ono što dolazi. Trebala nam je baš pobeda, ovakav rezultat u derbiju, protiv jedne od najozbiljnijih ekipa u ligi. Naša igra je tokom svih 90 minuta bila na onom nivou na kom smo pokazali da možemo da budemo. Čestitam momcima na reakciji, nadam se da ponovo nećemo poleteti.

Na konstataciju novinara da Partizan igra najbolje protiv najboljih u ligi, a lošije protiv "malih" ekipa, Savo je imao zanimljiv odgovor:

- Ako je to tačno, onda sledi pakao u narednih šest kola. Nadam se da ćemo izvući pouke iz tihutakmica. Slažem se da u mečevima u kojima smo poraženi nismo imali dovoljno dobru koncentraciju, ne kažem da smo loše igrali, ali nije bilo dovoljno dobro. Nema lakih utakmica. Evo, videlo se i danas, kad uđeš u meč od prvog moinuta skoncentrisano maksimalno vidi se ogromna razlika, ali ako i pet posto spustite taj nivo imaćete problem sa svakom ekipom. Vrlo su jasne stvari.

Delovalo je sa strane da je bilo lako protiv Vojvodine.

- Nije bilo lako, naravno, ali ispada tako. Mi smo sve utakmice koje smo uspevali dobro sa otvorimo, rešavali jednostavno i lako, i kod nas i u Ligi Evrope. Posle toga, našu tranziciju nije mogao da brani praktično niko. Danas smo imali sreću da mi prvi postignemo gol, nismo morali da jurimo, otvorilo nam se kako treba i to nam je sigurno olakšalo posao.

Naredni meč Partizan igra u četvrtak od 21 sat protiv Mančestera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    2. novembar 2019 | 17:59

    Joooj Savo da li cujes sebe kako lupetas majke ti??

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. novembar 2019 | 16:55

    Битно ти да поведете,м? Па зато судија свирао пеналче? Ако, и треба по неку да победите. Нама трио ВВВ и ти највише одговарате👌👍😘

  • nscz

    2. novembar 2019 | 17:08

    Kiksnucete bar jos dva puta taman da bude 15-ak bodova zaostatka. Pa da jurimo Grofov rekord

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA