Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

SAVO ČUDNOG RASPOLOŽENJA NAKON LEKCIJE VOŠI Milošević: Nije trebalo da dođem pred novinare

Mozzartsport.com - Vest objavljena: 17:58 - 02.11.2019

Partizan je zgromio Vojvodinu sa 4:0 usred Humske 1, uz jako dobru igru i dobro raspoloženu ofanzivnu liniju tima, zbog čega je trener crno-belih podelio pohvale pulenima.

Partizan je zgromio Vojvodinu sa 4:0 usred Humske 1, uz jako dobru igru i dobro raspoloženu ofanzivnu liniju tima, zbog čega je trener crno-belih podelio pohvale pulenima.

Slavlje igrača Partizana posle pobede
Slavlje igrača Partizana posle pobede Foto: Stare Slike

Sve ono što Savo Milošević traži od svojih učenika, oni su to ove subote demonstrirali na terenu i zbog toga su dobili visoke ocene od svog trenera.

- Sad moram da budem nedosledan sebi, nije trebalo da dođem pred novinare danas, da ne bi ispalo da dolazim samo kada pobeđujemo. Jako bitan trijumf za nas, posle svega što se dešavalo protiv Čukaričkog i povodom onog što dolazi. Trebala nam je ovakva pobeda, ovakav rezultat. Mi smo danas igrali derbi protiv jedne od najboljih ekipa u ligi, a partijom tokom svih 90 minuta smo pokazali da možemo. Čestitam momcima na reakciji, nadam se da nećemo ponovo poleteti - rekao je Milošević posle meča.

Partizan je bez većih problema ove jeseni pobedio Crvenu zvezdu, Radnički i Vojvodinu, ali je gotovo sve bodove, osim od Čukaričkog, pogubio protiv, uslovno rečeno, slabijih ekipa, što je čudan kuriozitet za crno-bele.

Detalj sa meča Partizan - Vojvodina
Detalj sa meča Partizan - Vojvodina Foto: Stare Slike

- Ako je to tačno, onda nam sledi pakao u narednih šest kola! Nadam se da ćemo izvući pouke, jer smo imali nedovoljno dobar voljni momenat na tim mečevima. Nema lakih utakmica u ligi, danas se videla razlika kako je kada uđemo maksimalno koncentrisani u utakmicu. Ali, ako za pet odsto spustimo taj nivo, onda imamo problem sa svima.

Ono što je danas išlo na ruku Partizanu je relativno brzi gol, koji je njegovim igračima skinuo okove s nogu.

- Ispada samo da je bilo lako, ali nije. Ipak, mi svaku utakmicu gde smo otvarali golom, bilo u domaćoj ligi ili Evropi, rešavali smo jednostavno. Našu kontru ne može niko da brani. Danas smo imali sreću da postignemo vodeći gol na vreme, otvorila nam se utakmica kako treba.

Takuma Asano je odigrao još jednu utakmicu bez gola, Bibras Natho još jednu gde je zamenjen pre kraja...

Asano u duelu sa igračem Vojvodine
Asano u duelu sa igračem Vojvodine Foto: Stare Slike

- Što se tiče Asana, doći će vreme i da postigne gol. A, Natha odmaram, jer je problem s njim i momcima koji igraju za reprezentacije da nemamo prostora da ih odmorimo kada i ostale. Natho je kapiten reprezentacije Izraela, u sledećoj prvenstvenoj pauzi će ponovo odigrati dve utakmice za državni tim. On ima veliki broj odigranih minuta otkako je došao i moramo da vodimo računa o tome.

Naredni meč za Partizan je na – Old Trafordu. Mančester junajted je danas ponovo izgubio u prvenstvu. Još jednom će imati šansu da „okreće“ situaciju baš protiv crno-belih.

- Nije dobro po nas što su izgubili - nasmejao se Savo Milošević.

Pratite Blicsport i na društvenim mrežama FejsbukTviter i Instagram.

Pogledajte još Blicsport vesti o fudbalu.

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Detalj sa meča FK Crvena zvezda – FK Voždovac. Vladan Milojević Piter Olajinka Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal
22 00
Kup Srbije

22:00 - 24.04.2024

video Olajinka: Nadam se novim utakmicama u kojima ću biti još bolji

Šampion Srbije i lider na tabeli je lakše nego što se očekivalo porazio Partizan na svom stadionu, a najzaslužniji za pobedu je bio Piter Olajinka, fudbaler crveno-belih, koji je postigao dva gola, u 26. i 29. minutu. Nakon meča je upravo Olajinka podelio svoje impresije u razgovoru za "Arenu sport".

Svetozar Marković Šerif Endiaje, Detalji sa 173. večitog derbija, FK Crvena zvezda – FK Partizan/Foto: Aleksandar Dimitrijević/Sportal
19 32
Partizan

19:32 - 24.04.2024

video Kapiten Partizana dobio žuti karton pre početka meča – evo i zbog čega

Sedam minuta sudija Miloš Milanović je čekao da ima prvi sudijski zvižduk. Stvorio se veliki dim na terenu zbog dimnih bombi, a i kada su se stvorili uslovi fudbaleri Partizana se nisu spremili. Ostali su previše pored svoje klupe u međusobnim motivacionim razgovorima. Zato je kapiten Svetozar Marković dobio žuti karton.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Almir Memić, FOTO: BSS/Dragana Stjepanović
22 47
Boks

22:47 - 24.04.2024

Broj srpskih medalja porastao na 20: Bokseri oborili skoro 40 godina star rekord!

Nakon spektakulranih pobeda koje su ostvarile dame srpskog boksa i iskovale 11 bronzi na šampionatu Evrope za seniorke i seniore u Beogradu, usledio je i niz uspeha srpkih boksera koji su izbrojali do devet bronzi. Tako smo stigli do ukupno 20 medalja osiguranih srpskog boksa pod svodovima hale “Aleksandar Nikolić”, a i bokseri su oborili rekord sa Evropskog prvenstva 1985. kada je naša zemlja osvojila pet odličja.