≫ 

Lalatović nasmejan posle debakla u Humskoj: Partizan daleko bolji, nije nas bilo nigde u duelima

Sve je jasno treneru Novosađana

  • 6
nenad lalatović foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Vojvodine naišli su danas na boljeg od sebe. Partizan je nadvisio "lale" u svim segmentima utakmice, slobodno se može konstatovati da su gosti bili bezopasni po gol crno-belih, a vrlo ranjivi u defanzivi - otud i ubedljivih 4:0 u derbiju 15. runde.

Jasno je i treneru gostiju Nenadu Lalatoviću da je njegov tim bio nadigran u Humskoj.

- Šta reći kad se izgubi 4:0. Krivo mi je što nismo ušli u utakmicu kako treba, pogotovo mi je krivo za penal, koji, ipak, nije mnogo toga promenio. Partizan je danas bio mnogo kvalitetniji, ja ništa ne mogu da zamerim mojim igračima - rekao je Lalatović novinarima psole meča.

Njegova zamerka igračima je što su pokazali manjak borbenosti od starta.

- Pogotovo u duel igri smo bili loši, nas tu nije bilo nigde. Posle primljenog gola malo se ekipa upalila, ali mi dve poslednje utakmice ne igramo na nivou koji možemo. Nemam fond igrača za 15 utakmica, ali sam apsolutno zadovoljan činjenicom da smo treći na tabeli. Naravno, nisam zadovoljan posle poraza od 4:0. Evo, otkad sam trener, i dolazim ovde, bila je ovo moja najslabija utakmica. Rekao sam to već, da biste pobedili rivale kao što su Zvezda ili Partizan, prvo morate da imate dobru duel igru, svaki duel da je takav, a kad se uđe slabo dešava se lagani poraz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    2. novembar 2019 | 17:20

    Hvala Bogu da i ovaj jednom bude realan!

  • rade6

    2. novembar 2019 | 19:27

    Ma znalo se i pre utakmice sto da se nervira.Ne sme cak ni reci da nije bio penal.

  • Nexxx

    2. novembar 2019 | 19:10

    Alo rodjaci pustio vas dr Lalat. Cim vas juce onoliko nahvalio a znate i sami da vas tuko kad god i skim god je hteo. Opusteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA