Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

VELIKO FINALE U PARIZU Evo KADA će se Đoković boriti za krunu u Gradu svetlosti i ŠTA MORA DA URADI da bi se vratio na prvo mesto ATP liste

Blicsport.rs - Vest objavljena: 19:31 - 02.11.2019

Novak Đoković i Denis Šapovalov igraće u finalu mastersa u Parizu u nedelju. Biće to 50. masters finale za Srbina u karijeri i neće ga igrati, nažalost, svih ljubitelja tenisa koji su navijali za „el klasiko”, protiv Rafaela Nadala. Španac se predao bez

Novak Đoković i Denis Šapovalov igraće u finalu mastersa u Parizu u nedelju. Biće to 50. masters finale za Srbina u karijeri i neće ga igrati, nažalost, svih ljubitelja tenisa koji su navijali za „el klasiko”, protiv Rafaela Nadala. Španac se predao bez borbe Kanađaninu zbog bolova u abdomenu.

Novak Đoković
Novak Đoković Foto: Stare Slike

Četvrti meč između Đokovića i Šapovalova na programu je u nedelju od 15 sati. Idealno vreme da posle ručka navijate za najboljeg tenisera Srbije.

Novak će od ponedeljka biti drugi igrač planete, ali će šansu da vrati krunu imati već za sedam dana kada počinje završni Masters u Londonu.

Ako Novak osvoji Pariz moraće da stigne barem do finala u Londonu kako bi se vratio na prvo mesto, a ukoliko ne bude pokorio Grad svetlosti moraće da osvoji titulu u O2 Areni na Ostrvu.

Očekuje nas burna završnica sezone.

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Ronald Kuman (Photo: Gerard Franco / Zuma Press / Profimedia)
11 29
Fudbal

11:29 - 27.03.2024

video Bivši trener Barse imao samo jedno da poruči

Odigrane su tri finalne utakmice baraža za Ligu nacija, dalje su prošle selekcije Gruzije, Ukrajine i Poljske, nakon čega smo dobili sve učesnike predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

10 39
Tenis

10:39 - 27.03.2024

video Zverev protutnjao do četvrtfinala Majamija

Nemački teniser, Aleksandar Zverev, plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Majamiju nakon pobede nad Rusom, Karenom Hačanovim 2:0, i po setovima 6:1, 6:4.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)