≫ 

Slavni glumac uhvaćen na aerodromu u neprepoznatljivom izdanju, "zapušten" i "star" zabrinuo fanove

Nison je uhvaćen na aerodromu u Njujorku, a mnogi misle da se ponovo predao alkoholu

  • 5
Lijam Nison Lijam Nison/Foto: AP/Tanjug

Glumca Lijama Nisona (67) skoro da niko nije prepoznao kada se u sredu pojavio na aerodromu u Njujorku. Iako je jedno od najprepoznatljivijih glumačkih lica današnjice, njogov sadašnji izgled zabrinuo je mnoge.

Nison se na aerodromu pojavio u prilično zapuštenom izdanju, sa kačketom na glavi, neobrijan i skoro potpuno sed, a neki su počeli da nagađaju kako se ponovo predao alkoholu. Pre deset godina borio se sa porocima, nakon smrti supruge u martu 2009. godine. Tada su mu, kako je rekao, potonule sve lađe i život mu je stao.

- Razgovarali smo telefonom i rekla mi je: "Ljubavi, malo sam pala na snegu". Tako je ona opisala to što se dogodilo - ispričao je tada glumac, čija je supruga Nataša zadobila povrede u nesreći u školi skijanja tako što je pala na glavu, a nije nosila kacigu.

Liam Nison Lijam Nison na aerodromu u Njujorku/Foto: Profimedia/Backgrid USA

Nataša je bila smeštena u bolnicu u Montrealu, a Nison je odmah doleteo čim je saznao za nesreću. Nekoliko dana nakon nesreće pala je u komu zbog izliva krvi u mozak, i bila je priključena na aparate.

- Ona i ja smo imali dogovor da ukoliko neko od nas završi u takvom stanju, isključujemo aparate. Tako sam i učinio. Nataša je donirala svoja tri organa i spasila tri života. Dala je srce, bubrege i jetru - izjavio je Nison 2014. godine, na petu godišnjicu smrti supruge.

- Nije me čula kad je bila u bolnici, ali rekao sam joj da je volim. Rekao sam joj: "Ljubavi, iz ovoga se više ne vraćaš, udarila si glavom jako. Otišla si. Vraćamo te u Njujork, gde ćemo okupiti prijatelje i porodicu" - ispričao je glumac šta se desilo kada je lekarima dao dozvolu da Natašu isključe sa aparata.

Lijam Nison, supruga Nataša Ričardson Lijam Nison sa pokojnom suprugom/Printskrin: Youtube/ScreenSlam

Upravo iz razloga što se teško nosio sa smrću ljubavi njegovog života, mnogi smatraju da je ponovo izlaz našao u alkoholu i porocima, a brojni Nisonovi fanovi našli su se zabrinuti nakon izdanja u kojem ga gotovo niko od putnika na njujorškom aerodromu nije prepoznao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    2. novembar 2019 | 18:58

    Lijam nison... Sjajan glumac.. Šinderova lista.. Kultan film... Glumčina.....

  • Dr.agan

    2. novembar 2019 | 19:08

    Zamislite kakav je njegov dan kad ga svi salecu, mora covek nekako da se snalazi..

  • toma

    2. novembar 2019 | 20:20

    Duboko postovanje pravi glumac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA