NEDELJNI HOROSKOP: Lavovi su sumnjičavi prema partneru, kod Vodolija poboljšanje finansija

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
dečak gleda u mesec zodijak horoskop foto: pixabay.com

Nedeljni horoskop za kraj oktobra i početak novembra donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Tokom ove nedelje ćete na poslovnom polju biti dekoncentrisani i skloni nekim problemima. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza u kojoj ćete imati tajne sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period koji bi mogao da bude problematičan za zdravlje vašeg srca i kardiovaskularnog sistema ali možete da budete i skloni tegobama vezanim za cirkulaciju i krvotok takođe.

BIK

Pred vama je period u kojem ćete na polju posla imati stabilno i opušteno stanje. Na polju emocija vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koja će vas privući. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj biste mogli da budete skloni nekim tegobama vezanim za nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma.

BLIZANCI

Kada je u pitanju posao, očekuje vas dosta promena, pred vama je faza u kojoj su moguće manje komplikacije. Na polju ljubavi je moguće zahlađenja odnosa između vas i partnera. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa zubima. Preporučuje vam se odlazak kod zubara.

astrologija, zodijak, kugla gatanje foto: pixabay.com

RAK

Moguće je da ćete biti nesigurni po pitanju poslovnih planova koje imate za budućnost. Na polju ljubavi bi mogao da vam se pojavi suparnik ili suparnica, neće vam biti ni malo lako da ostvarite stabilnost. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa cirkulacijom, nogama, kolenima, mogućim viškom vode u organizmu.

LAV

Pred vama je period u kojem možete da očekujete bolje stanje na polju finansija. Kada se radi o ljubavi, moguće je da ćete biti nepoverljivi i sumnjičavi prema partneru. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj biste mogli da budete skloni nekim problemima sa urogenitalnim traktom i infekcijama na tom polju.

DEVICA

Očekuje vas nedelja u kojoj ćeteinati dobru saradnju sa kolegama u poslovnom okruženju. Partner vam je posvećen pa se može reći da ste sada emotivno ispunjeni. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste mogli da imate probleme sa očima, hormonima, kožnim bolestima ili sa organima sluha.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA