Fabrika "Goša" prodata za milion evra

Fabrika šinskih vozila "Goša" u Smederevskoj Palanci, koja je u stečaju četvrti put, prodata je "Želvozu 026" iz Smedereva za milion evra, objavio je RTS.
Procenjena vrednost fabrike je veća od 514 miliona dinara (4.373.000 evra), a kako je ponuda manja od 50 odsto procenjene vrednosti, saglasnost za prodaju dao je odbor poverilaca.
 
Pored "Želvoza 026", ponudu je dala MIN "Lokomotiva" iz Niša, koja je ponudila 500.000 evra. Iz "Želvoza" poručuju da će pokrenuti proizvodnju i uposliti 300 radnika.
  • Inspektor Višekruna

    02.11.2019 22:03
    Plate i doprinosi?
    Biće uplaćene?
    Ili država ima para samo za popove i fudbalere?
  • Ludi Milojko

    02.11.2019 20:24
    Goša druže
    Nekada gigant a danas u naslovima dnevnih vesti iz zemlje nam smrdije, Goša je nasla svoje mesto pored naslova u kojem izmedju ostalog, autor nam daje na znanje da je sin bivšeg precednika, u narodu vezivan za diplome, je dao ugovor stranackim mu kolegama vredan vise nego sto li je nekadašnji gigant prodat za! E pa tako vam i treba dragi pokojni susgrađani , kad ne znate da budete strucnjaci I pečete rakiju, otvarate crkve i hidrocentrale mini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.