Divac zbog fudbalera Partizana propušta meč Sakramenta: Legenda uz crno-bele na "Old Trafordu"

Imaće Partizan specijalnu podršku iz SAD u četvrtak na "Teatru snova"

  • 5
vlade divac Foto: Tanjug/Ap

Partizan je zablistao protiv Vojvodine, "spakovao" četiri gola Novosađanima u meču koji je bio derbi samo "na papairu", i sada se okreće novom velikom evropskom izazovu - protiv Mančester junajteda u Engleskoj.

Dva tima odigrala su izuzetno zanimljiv beogradski duel, crno-beli bili bez sreće da zabeleže više od minimalnog poraza, pa će na "Old Trafordu" tražiti bolji rezultat.

Tamo će, prema najavama, imati lepu podršku svojih navijača, ali i jednog svog specijalnog fana - legendarnog Vlada Divca.

Njegov dolazak na utakmicu najavio je novinar Željko Pantić, prijatelj našeg košarkaša, uz napomenu da će Divac zbog Partizana propustiti meč Sakramenta sa aktuelnim šampionom NBA lige Torontom.

- Kritična vremena zahtevaju kritične mere... Pošto je Isaija kao dokazana sreća Partizana na svim gostovanjima privremeno sprečen borbom za život koju mora da dobije, tako da nećemo ići u Mančester i bićemo uz njega, morali smo da nađemo adekvatnu zamenu... Tako će kao specijalni izaslanik Isaije Pantića, na utakmicu sa Mančester junajtedom direktno iz Njujorka nakon utakmice Sakramento Kingsa sa Njujork Niksima doleteti proverena Partizanova sreća na fudbalskim gostovanjima, izvesni Vlade Divac... Tako će umesto da u Torontu bude uz Sakramento, u četvrtak sledeće nedelje Vlade Divac biti uz Partizan u Mančesteru... I kao što je u Njukaslu dobio rukavice od Ivice Kralja, tako se očekuje slična donacija od Vladimira Stojkovića, naravno uz sličan rezultat... Napred Partizan! - napisao je Pantić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA