≫ 

Stadion u Zrenjaninu dobio rasvetu: Još promena podloge i stolica i skoro nov stadion

Sijaju reflektori, sijaće i Zrenjaninci kada bude pušten u upotrebu

  • 9
Gradski stadion u Zrenjaninu, Foto: Printscreen Youtube

Gradski stadion u Zrenjaninu dobio je reflektore i na njemu ubuduće, po završetku kompletnog posla, moći da se igraju fudbalske utakmice, ali i druge aktivnosti.

Posle prve faze rekonstrukcije Gradskog stadiona, 88 reflektora snage dva kilovata osvetljava teren, a u drugoj fazi na svakom od četiri stuba treba postaviti još po 24 reflektora.

Prva faza rekonstrukcije je završena u septembru i stadion je tada dobio i atletsku stazu sertifikovanu po standardima Međunarodne atletske federacije.

Prva testiranja rasvete obavljena su na početku novembra i prema rečima pomoćnika gradonačelnika Zrenjanina - Sima Salapure, izvođači radova su ispunili najveći deo onoga što se od njih očekivalo.

Druga faza projekta podrazumevaće rekonstrukciju tribina, osposobljavanje terena sa sistemima za zalivanje, nabavku dodatnih rekvizita za atletska takmičenja uz renoviranje svlačionica, postavljanje stolica i zamenu ograda.

Gradski stadion će dobiti i video nadzor. Do sada je u svojoj istoriji rekonstruisan nekoliko puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo 49

    2. novembar 2019 | 20:12

    Zar ne postoje dva Proletera? Iz Zrenjanina i Novog Sada?

  • 🎹🎹🎹🎹🎹

    3. novembar 2019 | 04:52

    Boze, zasto ne uklone atletske staze. Ne mora biti veliki stadion. Bas bih voleo da ponovo bude Proleter Zrenjanin u prvom rangu. Isao bih na sve utakmice. Zrenjanin je zeljan fudbala, grad sa stabilnom ekonomijom, koji raste. Zasluzuje da igra najjacu ligu. Ipak, samo privatizacija. Poz iz Zrenjanina.

  • Sima

    3. novembar 2019 | 03:36

    I ko ce tamo da igra kad im je Proleter ugasen?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA