02. novembar  2019. 20.09  | Izvor: Tanjug

Rašić: Sa Palmerom o izborima na Kosovu i Metohiji i mladima

KOSOVSKA MITROVICA -

Lider koalicije "Sloboda" i Progresivno demokratske stranke Nenad Rašić izjavio je da su on i predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović u Lapljem Selu danas razgovarali sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom i da je najviše bilo reči o proteklim izborima na Kosovu i načinu kako mladima obezbediti bolju perspektivu.

Rašić je u izjavi za Kosovo Onlajn rekao da su sa Palmerom razgovarali o vanrednim parlamentarnim izborima, uslovima i rezultatima.

kosovo, srbija, kosovo, i, metohija, mapa

"Palmer je tražio od nas ideje i inicijative koje će konkretno obezbediti bolju perspektivu mladih Srba da ostanu da žive i rade na Kosovu", rekao je Rašić.

Nešto ranije u vezi sa ovim sastankom oglasila se Samostalna liberalna stranka koja je preko Instagram profila saopštila da su lider SLS i Palmer, između ostalog, razgovarali o proteklim vanrednim izborima na Kosovu.

Petrović je, izrazio zahvalnost Palmeru na, kako se navodi, podršci koju pruža srpskoj zajednici na Kosovu.

Specijalni predstavnik SAD za zapadni Balkan treba sledeće nedelje da nastavi posetu regionu i to posetom Beogradu, gde će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim zvaničnicima.

Srodne vesti