≫ 

"Dama se rađa, dama se ne postaje": Bekuta objavila sliku staru 45 godina i ne biste je prepoznali

Pevačica je objavila fotografiju iz 1974. godine, na kojoj pozira sa školskom prijateljicom

  • 32
Ana Bekuta Ana Bekuta danas/Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Bekuta, kojoj je inače pravo ime Nadežda Nada Polić, godinama važi za jednu od najseksepilnijih baka sa domaće estradne scene i jednu od velikih dama, a poslednjih meseci, budući da vodi računa o fizičkom izgledu, privlači veliku pažnju gde god se pojavi.

Ana je danas jedna od najpoznatijih srpskih pevačica, nisu je pratili skandali i karijeru je gradila isključivo na svom glasu, a na Instagramu je objavila fotografiju nastalu pre četiri i po decenije, na kojoj je sa školskom prijateljicom.

Bekuta je rođena 1959. godine, a objavila je fotografiju nastalu pre 45 godina, što znači da je imala samo 15 godina, uz koju je napisala "sve sam stekla sama".

"Dama se rađa, a ne postaje", jedan je od komentara upućenih uspešnoj pevačici, a mnogi je na prvi pogled čak ne bi ni prepoznali u ovom izdanju. Jedno je jasno - a to je da je i tada bila zgodna i odmerena u oblačenju.

Ana Bekuta Ana Bekuta (levo) sa prijateljicom na slici iz 1974. godine/Foto: Instagram/anabekuta1

Video: Ana Bekuta: Popović uzme bič i tera nas ko robove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    3. novembar 2019 | 00:00

    Hahahha

  • Sindjelic Mladji!!!

    3. novembar 2019 | 07:42

    E pitanje jedno vezano za ovu gospodju?! Kako to lunu djogani svi osudise za "preotimanje muza", a za ovu slavnu "gospodju" koja javno rusi Mrkin brak, mrka koji ima zenu, decu niko nikad neprozva?! Ova "gospa" se javno seta sa ozenjenim covekom i to niko ne komentarise, svima je to Ok i normalno! Bedno!!! BEDNO!!! BLJAAAAKKKK!!!

  • Baki

    3. novembar 2019 | 08:46

    Gde je sakrila praziluk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA