Stravična scena u Liverpulu i Sonova noćna mora pred Zvezdu: Fudbaler Totenhema u suzama pošto je protivniku slomio nogu (VIDEO)

Novosti online

03. 11. 2019. u 19:28

Teški dani i sigurno nekoliko neprospavanih noći su pred korejskim reprezntativcem i to sve tri dana pred dolazak u Beograd

Стравична сцена у Ливерпулу и Сонова ноћна мора пред Звезду: Фудбалер Тотенхема у сузама пошто је противнику сломио ногу (ВИДЕО)

Hjong Min Son foto: AP

Teški dani i sigurno nekoliko neprospavanih noći su pred fudbalerom Totenhema Hjong Min Sonom. I to sve tri dana pred megdan sa Crvenom zvezdom u 4. kolu Lige šampiona.

Na gostovanju Evertonu, u 79. minutu korejski reprezentativac je, u pokušaju da oduzme loptu Gomešu, napravio neoprezan start posle kojeg se fudbaler liverpulskog kluba zakucao u Orijea i završio na travi.

Nekoliko sekundi je bilo dovoljno da se ustanovi da Gomešova povreda nije nimalo bezazlena, pošto je svaki fudbaler koji mu je prišao u neverici i rukama na glavi brzo bežao od mesta događaja. Nekolicina pribranijih je, ipak, pokušavala da pomogne nesrećnom fudbaleru, uz panično dozivanje lekarske ekipe.

Son je dobio direktni crveni karton, ali nema sumnje da će mu to biti najmanji problem, pošto je sa suzama u očima napustio teren. Ništa manje traumatično nije bilo ni Orijeu, koji je nekoliko minuta proveo u molitvi.

Na kraju meč je završen podelom bodova - 1:1. Totenhem je vodio od 63. minuta golom Dele Alija, ali su domaći do izjednačenja došli u sedmom minutu nadoknade vremena pogotkom Tosuna. Inače, glavni arbitar je meč produžio čak 12 minuta, pošto je zbrinjavanje i iznošenje s terena Gomeša potrajalo prilično dugo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije