Rukometaši Vojvodine večeras protiv evropskog šampiona u Skoplju

Rukometaši Vojvodine gostovaće večeras u Skoplju, gde će igrati protiv evropskog šampiona Vardara, u Seha ligi.
Rukometaši Vojvodine večeras protiv evropskog šampiona u Skoplju
Foto: 021.rs
Vardar u pet utakmica ima četiri pobede i jedan poraz, dok šampioni Srbije imaju tri pobede i dva poraza. Izabranici Borisa Rojevića pokušaće da nađu put do pobede tako što će iskoristiti gusti raspored koji imaju Makedonci, dok su Novosađani odmorniji za nastavak sezone u Seha ligi.
 
Nasuprot tome, Vojvodina neće moći da računa na nekoliko prvotimaca, koji u Skoplje nisu došli zbog povrede.
 
"Velika je čast da igramo protiv prvaka Evrope na njihovom terenu. Nažalost, i dalje imamo pet-šest povređenih igrača i četvorica njih zasigurno neće ni otputovati u Skoplje. Kakogod, polako se navikavamo na to i ono što je jasno jeste da će mlađi igrači još jednom dobiti šansu da pokažu za šta su sposobni", poručio je šef stručnog štaba Vojvodine Boris Rojević.
 
Njegov kolega iz suprotnog tabora, Eduar Kokšarov, kazao je da je Vojvodina najbolji tim u Srbiji, koji je dosta napredovao u poslednje vreme.
 
"Vidimo ovaj meč kao šansu da radimo na nekim stvarima koje očigledno da moraju da budu poboljšanje, ali takođe želimo da pobedimo i da osvojimo tri važna boda", kazao je Kokšarov.
 
Utakmica između Vojvodine i Vardara igra se večeras sa početkom u 20:15 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport