Totenhem bez napadača dolazi u Beograd?

Napadač i kapiten Totenhema Hari Kejn propustio je nedeljni meč Premijer lige protiv Evertona, dok je Korejac Son u depresiji nakon što je na istom meču slomio nogu Portugalcu Andreu Gomesu.

Engleski reprezentativac nije putovao sa ekipom u Liverpul, i propustio je remi Spursa protiv Evertona od 1:1.

Totenhem se nije zvanično oglašavao povodom Kejnovog odsustva, ali kako prenose mediji na Ostrvu, u pitanju nije povreda već bolest, koja je omela sjajnog napadača da bude u konkurenciji za tim.

S tim u vezi, neizvestan je i njegov nastup i put za Beograd, na megdan Crvenoj zvezdi u meču četvrtog kola Lige šampiona (sreda, 21.00).

Ni drugi ubojiti deo napada kluba iz Londona nije bez problema.

Son Hjongmin je meč protiv "karamela" završio pre vremena, pošto je zbog oštrog starta u 79. minutu, koji je rezultirao lomom noge Andrea Gomesa, opravdano dobio crveni karton.

To je vidljivo teško palo Sonu, koji je držeći se za glavu i sa suzama u očima pratio ukazivanje pomoći i kasnije odnošenje sa terena portugalskog centarfora. 

"Son je u užasnom stanju, ne prestaje da plače. Nije on kriv, jedan je od najboljih ljudi koje možete da upoznate", rekao je medijima Sonov saigrač Dele Ali.

Tu mukama Maurisija Poketina pred dolazak u Srbiju nije kraj.

Meč u ligi propustio je i Jan Vertongen, u sastavu nije bilo ni dvostrukog strelca iz prvog meča Totenhema i Zvezde u Londonu Erika Lamele, dok je odranije zbog povrede lakta van stroja i prvi golman Ugo Loris.

Mogu li problemi "pevaca" uz još neke zanimljive činjenice uoči meča Crvene zvezde i Totenhema povećati šanse srpskog šampiona u meču koji će se igrati na najvećem srpskom stadionu? Saznaćemo a i videćemo u sredu od 21.00, uz prenos na RTS 1.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво